Presentació del nou disc “Suerte” de Román Rodríguez col·laborador del Auditori de la Mediterrània. És el cinqué albúm que llança Román Rodríguez, amb temes propis i amb versions, en aquesta ocasió amb la seua saxo i músics convidats per a un gran directe, s’aparta del jazz i navega entre el pop i el rock.
Román Rodríguez, director de l’Escola de Música Moderna de La Nucia, vinculada al Auditori de la Mediterrània, ha presentat, amb gran acolliment, creacions seues i discos anteriors en aquest escenari, sempre envoltat per grans músics, a l’altura de les seues composicions.
Les composicions de Román Rodríguez estan a l’altura de la seua qualitat interpretativa; és un músic i autor versàtil que compon música amb influències del pop i rock –va estar en el famós grup Café Quijano-, del jazz, blues, músiques del món.
En el seu cinqué disc, “Suerte”, ha comptat amb la col·laboració de la cantant Rut Marcos i de músics com Iván “Taca”, Jorge Majo, Rubén Cebrián, entre altres.
Aquesta actuació serà parcialment benèfica per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer –AECC- a través de la Junta Local de La Nucia. Román Rodríguez ha col·laborat en nombroses ocasions amb AECC de diferents formes amb intervencions amb la seua saxo en directe en actes socials o actuacions musicals.
Per a la presentació en viu, en l´Auditori de la Mediterrània, Román Rodríguez tocarà saxofons i estarà acompanyat per huit músics internacionals: Enrico García –músic holandés-, bateria; Manolo Cordero, piano i teclats; Rubén Cebrián, guitarra; Jak Hovey –músic britànic-, baix; Emilio Mora, percussió; Daniel Conca, trompeta; Walter López –músic cubà-, saxo tenor i Alberto Alonso –lleonés com Román Rodríguez- amb el trombó.
En aquesta actuació del divendres, 29 d’octubre de 2021 a les 20.30 hores, s’interpretaran temes com el que dóna títol al nou àlbum: “Sort” i altres del nou disc de Román Rodríguez com “Mil gracias”, “Eternal song”, “Minifaldilla funky” o “Caribe”. El disc “Suerte” també inclou temes d’altres músics famosos com Mark Knopfler, de la seua etapa en solitari ja sense Dire Straits, el famós tema “Going Home” de la banda sonora original de la pel·lícula “Local Hero” que va compondre Knopfler. I un altre tema alié, inclòs en el disc “Suerte”, és “Necesito respirar” de Medina Azahara que també s’interpretarà en directe en el Auditori de la Mediterrània. A més, Román Rodríguez recuperarà en aquest concert especial temes d’anteriors discos com el famós “La Nucia in Europe” del disc “Sax Spain” o “Viaje a Cuba” i “León” de l’àlbum “Inolvidables”.
Entrades: 10 euros.
Amb descompte: 8 € per a estudiants; Carnet Jove; menors de 16 anys; pensionistes i jubilats.
Entrades a la venda en taquilles del Auditori de la Mediterrània i a través de Instant Tiquet, telèfon: 902 444 300 o en el següent enllaç:

https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/