Aquest pròxim dimecres 28 d’abril continuarà, a les 19.15 hores, a la Biblioteca Pública Municipal “María Moliner” d’Oriola, el VI Cicle de “Trobades amb la poesia a la Casa Natal de Miguel Hernández”, organitzat per la Fundació Cultural Miguel Hernández i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oriola, dins de la programació de la “Primavera Hernandiana”.

El cicle, coordinat igual que els cinc anteriors celebrats en 2018, 2019, i hivern i tardor de 2020, per José Luis Zerón Huguet, pretén posar veu poètica a l’emblemàtica casa on va nàixer l’universal Miguel Hernández.

En aquesta sessió recitarà Rosa Cuadrado Salinas (Alacant, 1972). Llicenciada en Dret per la Universitat d’Alacant, és autora dels poemaris “Sketches of New York” (Frutos del Tiempo. Colección Lunara Plaquette, Cuadernos de poesía, 2020), “Taxidermia” (Olé Libros, 2019) y “Cuaderno de viaje” (Avant,  2017). Així mateix, ha participat en les antologies de poesia “HantologíaInflamavle” (Inflamavle, 2018), “Pequeña Convocatoria de Poesía Visual” (Ediciones Babilonia, 2018), “Ceuta a pie depoesía”(Avant, 2019), y “Poéticas Mediterráneas2020” (Bala Perdida. Poesía, 2020).

Els seus poemes han sigut publicats en revistes nacionals i internacionals (digitals i en format imprés) com “Diastixo” (Grècia), “Altazor” (Xile), i “21veintiúnversos” (València).

Ha col·laborat en els espais radiofònics de difusió “La Magia de las Palabras” (Móstoles, Madrid), “Conectados en la Noche” (Radio Aspe) i administra en Facebook el blog “Poesies de ida y vuelta”, dedicat a l’actualitat poètica.

Forma part de la Xarxa d’Escriptores del Mediterrani de Casa Mediterrani, i coordina les activitats poètiques de Casa Mediterrani.

Compagina escriptura i recitals amb el seu treball en la Universitat d’Alacant.

A causa de les restriccions sanitàries, l’aforament és limitat i cal inscriure’s amb antelació en el telèfon de la Biblioteca (96 530 28 91).