La plaza el vivo  presenta aquest dissabte l’actuació de Rozalén a partir de les 22.00.

Rozalén presenta nova gira ‘l’arbre i el bosc’. Els seguidors de la cantautora estan d’enhorabona; enguany, Rozalén recorrerà Espanya amb la seua nova gira ‘L’Arbre i el Bosc’. que va començar a Màlaga el 4 de juny.

Amb aquesta esperada gira, l’artista i la seua banda presentaran per tota la geografia espanyola els temes de l’aclamat ‘L’arbre i el bosc’, el seu quart disc d’estudi i amb el qual va entrar directa al #1 en vendes. D’aquest brillant treball, s’extrauen els singles ‘Este Tren’, ‘Y Busqué’ i ‘Que no, que no’, recentment guardonada en els premis Goya com a ‘Millor Cançó Original’ inclosa en una pel·lícula; en aquest cas, en el film de Iciar Bollain ‘La Boda de Rosa’.

Rozalén és una de les principals veus de la nova cançó d’autor. Amb quatre treballs editats, ha captivat a públic i crítica a parts iguals. En el seu haver acumula distincions tan importants com quatre Discos d’Or, dos de Platí, un Goya, dues nominacions als Latin Grammy o la Placa al Mèrit Professional de Castella-la Manxa. És una de les artistes de major èxit en directe, congregant a milers de seguidors en cadascun dels seus concerts.

A més, és una important activista social, defensant amb la seua música els drets de les minories i comunitats més desfavorides. Sobre l’escenari, sempre està acompanyada per Beatriz Romero, intèrpret de llengua de signes. D’aquesta manera, defensa un espectacle inclusiu i dirigit a tothom.

Al setembre de 2017, Rozalén va presentar el seu tercer disc ‘Cuando el río suena…’,, precedit per la cançó ‘Girasoles’ i amb el qual va aconseguir el #1 en la llista de vendes espanyola. Actualment és ja Disc de Platí i es va mantindre durant més d’un any en el Top 5 dels discos més venuts a Espanya. En 2019, l’artista va girar per Espanya, Llatinoamèrica i Europa presentant aquest aclamat treball, del qual també s’extrau l’himne feminista ‘La Porta Violeta’.

Tres anys més tard, a l’octubre de 2020, va llançar ‘El árbol y el bosque’, el seu quart àlbum d’estudi i del qual s’extrauen cançons com ‘Este Tren’, ‘Y Busqué’ o ‘Aves Enjauladas’; considerada aquesta última tot un himne en època de pandèmia. Rozalén va entrar directa al número 1 de la llista oficial de vendes espanyola. ‘Que no, que no’, inclosa en la BSO de ‘La Boda de Rosa’, l’artista va rebre el seu primer Goya a la ‘Millor Cançó Original’ al març d’enguany.