Més de 500 persones han visitat l’exposició sobre la barriada alacantina de Sant Antón, denominada «Districte 1 – Sant Antón», que s’exposa en el centre cultural Cigarreras i que els interessats tindran en cartell fins dissabte que ve. L’exposició es ve exhibint des del 22 de gener. El públic, en tot moment, s’ha atingut a les recomanacions sanitàries vigents sobre la Covid – 19.

El regidor de Cultura, Antonio Manresa, ha cridat l’atenció sobre la notable repercussió que la mostra, integrada per diversos projectes, ha tingut entre els habitants de la zona i ha animat a recórrer-la en els últims dies disponibles, ja que estarà en cartell fins dissabte que ve, 20 de febrer, quan es començarà a desmuntar.

La regidoria i el centre Les Cigarreras ultimen els treballs sobre la següent proposta per a renovar l’oferta expositiva a la Sala Caixa Blanca, la major d’aqueix complex sociocultural. La nova exhibició estarà composta per imatges fotogràfiques de la creadora Cristina de Middel. El comissari de la mateixa és Rafael Doctor.

Les persones que tinguen interés a passar aquests últims dies per «Districte 1 – Sant Antón» disposen dels següents horaris: de dimarts a dissabte, de 10 a 18 hores.

Participen en la mateixa un gran nombre d’artistes muralistes i il·lustradors de dins i fora de la província d’Alacant, entre ells, Manolo Mesa, Toni Cuatrero, Iris serrà i María Maraña.

«Districte 1 – Sant Antón» compta amb el finançament i col·laboració de l’Ajuntament d’Alacant, Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), EDUSI Alacant – Àrea Les Cigarreras i el Consorci Museus de la Comunitat Valenciana.

Composició

EDUSIART, ART URBANO. Realització de Murals i presentació mapa art urbà del Barri de Sant Antón. (recorregut de murals realitzats en el barri de Sant Antón). Veure mes informació en https://www.agendacultural.org/es/ayuntamiento-de-alicante/edusiart-ruta-de-arte-urbano-edusi-alicante-barrio-san-anton

Aquests murals romandran en la zona.

EXTRAMURS. Reportatge fotogràfic de José Luis Carrillo, director de l’Escola Mistos. Imatges de veïns i localitzacions del barri de Sant Antón. Visita virtual també en youtube en https://youtu.be/dth1apm–ks amb 136 reproduccions des de la seua estrena el 5 de febrer.

RECORDANT EL BARRI. Projecte Audiovisual d’Eva Máñez, que es pot veure en la Caixa Blanca i també en youtube. https://youtu.be/l0d5fiji4uw . Comptabilitza 466 visualitzacions des de la seua estrena 2l 22 de gener. Aquest treball es va realitzar el passat estiu i relata la història del barri de Sant Antón a través de fotografies i records dels veïns

75é ANIVERSARI FOGUERA SANT ANTÓN BAIX i arxiu veïnal i de l’associació del barri, amb material gràfic i fotogràfic.