La Associació de Sordes de l’Alacantí llança una exitosa campanya de visibilització de les persones sordes i del seu moviment associatiu. Amb el finançament de Diputació d’Alacant i la col·laboració de diferents empreses privades.

Les persones sordes, la seua llengua i cultura, necessiten més visibilitat en la societat, per a entre tots fer de la Comarca de l’Alacantí, un lloc més inclusiu i amable.

La seua campanya ens remet a obrir els ulls davant aquest col·lectiu tan invisibilizado, mostrant en un parc a un grup de persones sordes que recull la gran diversitat sectorial del col·lectiu. També les seues diverses formes de comunicació i necessitats, i mostrant la dificultat de reconéixer a una persona sorda amb una simple mirada.

Aquesta campanya en la primera setmana ha aconseguit més de 16.000 visualitzacions en Facebook (Pàgina: Associació de Persones Sordes de L’Alacantí) i 4.305 visualitzacions en Youtube (canal APESOA). La campanya en xarxes socials estarà activa fins a final d’any.

El moviment associatiu de persones sordes a la nostra comarca, gaudeix d’una bona salut, amb un grup actiu de socis que tracta de representar a tota la diversitat del col·lectiu i defensar els seus drets. A més compta amb el Servei de Mediació Social, un servei de gran importància per al foment de la participació social i accessibilitat de les persones sordes.