El dijous comença la sala amb la visita de FYSC, que vénen a presentar-nos el seu nou disc FYSC swing rock bluegrass d’autor que combinen amb versions en la mateixa línia. Serà el dijous 21 febrer a les 20.00 h amb entrada lliure i aportació voluntària.

El divendres vindrà el moment de Lucas Masciano a les 22:30h. Entrada Anticipada :10€ i en Taquilla: 12€. Va nàixer a l’Argentina en una xicoteta ciutat de la província de Buenos Aires cridada Chivilcoy.es en principi un cantautor perquè canta les Cançons que escriu encara que el terme cantautor ja s’ha transformat en un estil de música al qual no sent que pertanga del tot encara que sí pot ser que una mica.

En la seua música dóna pinzellades per diversos gèneres musicals, des del tango, la milonga, la cumbia, la balada, el pop i el folklore de diferents països del Món. Estima  la fusió i la música de tots costats i farà un fabulós concert en acústic

I el dissabte a la Sala Euterpe estaran Conectica + Mad Jungle que vénen a les 21.30 h disposats a demostrar-nos que «Alacant és Rock». Nit on gaudirem de bon rock i bon rotllo. Entrada 5 €.