Després de dos mesos amb més de 20 concerts i més de 40 frustrats per la Covid des de març de 2020, Euterpe posa fi a la seua temporada més curta o més llarga segons com es mire. Amb les mesures a les quals es veuen sotmeses les sales de concerts ha sigut un vertader repte poder tirar avant una programació en aquestes condicions, encara que destaquen el respecte del públic i el suport i afecte que han rebut per part d’artistes i espectadors.

Els gerents de Sala Euterpe Fran Bordonado i Raquel Molina, miren amb esperança cap a la pròxima temporada que ja han començat a preparar i que donarà principi a l’octubre. Encara que la temporada acabe aquest cap de setmana, durant l’aturada estival hi haurà alguna data assenyalada. Ja hi ha un primer concert anunciat per al diumenge 25 de juliol de la banda madrilenya Desvariejats.

De moment, i fins que ens anuncien nous artistes pots gaudir dels concerts d’aquesta finalitat de setmana amb Malditeria.

La banda d’Ibi Malditeria llegá el dissabte 26 de juny a Sala Euterpe amb doble passe a les 12:30h i 17h. Malditeria naix amb el propòsit de pujar als escenaris a tot volum i sacsejar l’escena Rock Nacional. Després de passar per diferents formacions i decidits a submergir-se en el Rock and roll, Arturo (Veu i Guitarra), Raúl (Guitarra solista i Cors), Vila (Baix) i Nando (bateria) aposten per posar tota la carn a la graella i entregar-se a aquest projecte.

Després de diversos anys experimentant amb diferents estils musicals, MALDITERIA vol traure punta al Rock més clàssic dels anys 60-70, però aportant la contundència pròpia de dècades posteriors, il·luminant així un estil que busca demostrar la seua personalitat. Vénen trepitjant fort, amb actitud i amb pocs tabús en els seus cervells.

Programa dels concerts

MALDITERIA

• Dissabte 26 de juny

• Horari: 12:30h i 17h

• Entrades: Anticipada 8€ / Taquilla: 10€