Saló professional i premis Vins Alacant DOP 2023

Saló professional i premis Vins Alacant DOP 2023

El VII Saló professional i premis Vins Alacant Denominació d’Origen Protegida tindrà lloc el pròxim 27 de març de 2023 a l’Auditori Provincial d’Alacant, ADDA.
La primera part de l’acte, a les 17.30, consistirà en els premis que atorga el Consell Regulador als comerços i establiments hostalers que millor promoció realitzen d’aquests productes de proximitat. L’any passat van ser els premiats Aperitius Gisbert d’Alacant com a comerç i Restaurant Mena de Dénia.
Finalment, s’entregarà el premi Fondillón que reconeix l’esforç en la protecció de patrimoni o valors singulars d’institucions, personalitats, etc. Enguany el premiat és el Patronat de la Fundació Misteri d´Elx que acompanyen al Museu del Prado i a l’institut Cervantes.
L’acte serà presentat pel comunicador Santiago Rivas, conegut pels seus divertits tastos i llenguatge del vi com a “Col·lectiu Decantat”.
Després d’aquest acte s’obrirà el showroom amb 33 cellers de la DOP Alacant que presenten les seues novetats. Entre les mateixes es troben dos nous cellers en aquesta anyada.
L’ACCÉS al ADDA és únicament amb invitació i registre. Així mateix, els convidats hauran d’acreditar la seua pertinença a empreses de restauració o hostaleria, comerç, distribució, etc. mitjançant el seu CIF o targeta de visita o contracte, o certificat de contractació o d’estudiants d’especialitzacions enologia, farmàcia, agrònoms, sommelieria, personal de sala, etc.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X