La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Joan d’Alacant i l’àrea de joventut de la Diputació d’Alacant, organitzen un curs d’anglès de preparació al B1

Aquest curs és gratuït, té una durada de 40 hores, i està dirigit a joves amb edats entre 12 i 30 anys. Es durà a terme del 16 al 27 de juliol de 2018 de 9:30 a 13:30h. en el Centre de la Joventut – Casa del Rellotge.

La finalitat del curs és la preparació intensiva de l’examen B1 que certifica l’escola de Cambridge, per açò el nivell del curs serà avançat posat que l’objectiu és la preparació de l’alumnat per a superar les proves.

Per a acreditar els coneixements, les persones pre-inscrites hauran de passar una prova de nivell que es realitzarà el dia 9 de juliol, abans de l’inici oficial del curs.

Una vegada realitzada la prova, les vint primeres persones obtindran plaça, la resta quedarien en llista d’espera.

Les persones interessades poden pre-inscriure’s a través del formulari en la pàgina web de l’Ajuntament, per telèfon en el 966 01 28 82 o en el Centre de la Joventut en la Casa del Rellotge.

El termini d’inscripció està obert fins al dia 6 de juliol.

Si t’ha agradat aquesta notícia, comparteix-la en xarxes socials.

Inclou els nostres hashtags:

#LOBLANC#envalencia #CulturaAmbtu #CulturaAmbmi #CompartimCulturaAmbtu. Per a conèixer altres esdeveniments en la zona consulta nostra Agenda