Santa Pola dóna la benvinguda el cap de setmana del 3 al 5 de maig a una Fira de Food Trucks en la Plaça de la Constitució, al costat del Consistori. Per primera vegada arriba a la nostra localitat aquesta fira gastronòmica i ho fa de la mà d’Alacant Street Market Tour i de l’Ajuntament de Santa Pola.

La fira ofereix entrada gratuïta a tots aquells que es vulguen acostar, però també compta amb activitats infantils i música en directe, a més de DJ’s. Seran huit les Food Trucks que visiten la nostra localitat, amb diferents tipus de menjar.

L’esdeveniment començarà el divendres 3 de maig a les 19.00 hores amb la inauguració de la zona de FoodTrucks i a les 21.30 hores tindrà lloc l’actuació en directe de Dingolondango Swing, després d’ells agafarà el relleu DJ Adriasola.

El dissabte al matí, a les 12.30 hores, els més xicotets podran gaudir de l’actuació en directe de Epi Epi A, seguit d’un taller pintacares (per a inscriure’s és necessari apuntar-se a través d’un missatge privat en el Facebook d’Alacant Street Market). A la nit, a les 21.30 hores, actuaran Vera Lu & Le Jazz Hot, i, per a tancar la vetlada, els seguirà DJ Adriasola.

Li fira contínua el diumenge a les 12.00 hores amb l’actuació infantil del Pallasso Edy, i a les 13.00 hores donarà començament el tribut a Queen, de la mà de Queen Universe. A les 17.00 es podrà gaudir de DJ Tardeo, fins a les 23.00 que tancament la fira.