La Regidoria de Persones Majors i de Cultura, en col·laboració amb la de Turisme, presenten el primer Certamen Autonòmic de Teatre Amateur, Vila de Santa Pola: Majors en Escena. Els dies 19, 20, 21 i 22 de setembre a la Casa de la Cultura s’omplirà de teatre gràcies al grup Nuevo Resurgir, impulsors d’aquesta proposta.

Samuel Ortiz, Regidor de Persones Majors, explica que aquest teatre està fet per persones majors de 55 anys, i en ell participen grups de teatre d’Ibi, Dènia i La Nucia, que han sigut els tres seleccionats entre 24 que es van presentar. Els tres primers dies del certamen podrem veure les obres que entren a concurs, i el dia 22 actuarà el grup N Nuevo Resurgir com a amfitrió, i a més serà l’entrega de premis. L’any que ve el que haja guanyat farà la representació del dissabte.

Per la seua banda, Director del grup Nuevo Resurgir i coordinador del Certamen, Eugenio Moreno, ha destacat que existeixen dues tipus de majors “els que veuen passar el temps i li donen de menjar a les colomes, i els que s’impliquen en tallers. Volem arribar a aquests últims i també que els primers deixen a les colomes i s’unisquen”.

A més del certamen, també es vol potenciar el poble de Santa Pola i per açò els grups participants i els seus acompanyants realitzaran diferents visites per la nostra vila.

Des de Nuevo Resurgir volen animar a la gent a participar en aquest tipus d’activitats i que perden la por escènica. L’Ajuntament per la seua banda vol agrair-los la labor realitzada i que es puga dur a terme aquest certamen, encara que també aprofiten per a animar a la gent a participar amb una obra en valencià, ja que encara que enguany s’ha inclòs l’opció en les bases, no hi ha hagut propostes.

L’abonament de 4 dies, amb un preu de 5 euros, pot comprar-se en la Casa de la Cultura el dia 18. Sense abonament, el preu de cada dia és de dos euros, i no més pot comprar-se el mateix dia de l’obra.