Santana obri hui la seua gira espanyola en la plaça de bous d’Alacant

Santana obri hui la seua gira espanyola en la plaça de bous d’Alacant

El mític guitarrista i compositor Carlos Santana, obri el seu gira en la plaça de bous d’Alacant. La promotora Horitzonte Musical dins del cicle Alacant Music Festival, presenta en l’escenari alacantí, i per primera vegada a Espanya aquest 2018 al mexicà i llegendari guitarrista Carlos Santana presentant el seu nou tour, Divination, on a més de les seues noves produccions oferirà alguns dels seus clàssics i guardonats temes els favorits dels fanàtics com «Black Magic Woman», «Sent Com Va», la guanyadora del Grammy «Maria Maria», el guardonat amb el Grammy Llatí «Cor Espinado», «Foo Foo» i, com a part del encore, «Smooth».

Després d’aquesta presentació nacional de Divination en Plaça de Bous d’Alacant en l’Alacant Music Festival, viatjarà a Fuengirola i Perelada, per a després viatjar a França i Alemanya en un tour europeu de només vuit localitats .

Lliurat amb un nivell de passió i ànima equivalent a la llegendària càrrega sónica de la seua guitarra, el so de Carlos Santana és una de les signatures musicals més conegudes del món. Durant més de quatre dècades, des dels primers dies de Santana com un revolucionari equip de fusió afro-llatina-blues-rock en Sant Francisco, Carlos ha sigut la força visionària darrere de l’art que transcendeix els gèneres musicals i les fronteres generacionals, culturals i geogràfiques.

Molt abans que la categoria ara coneguda com «world music» fóra nomenada, el so en constant evolució de Santana sempre va estar avançat al seu temps en el seu atractiu universal, i avui es registra com idealment sincronitzat amb el paisatge pancultural del segle XXI. I, amb una dedicació a l’abast humanitari i a l’activisme social que s’assembla a la seua relació de tota la vida amb la música, Carlos Santana és un ciutadà mundial exemplar com un ícono de la música mundial.

L’estel de Santana va arribar a l’escena musical de l’Àrea de la Badia de Sant Francisco, que va definir l’època de la dècada de 1960, amb espectacles històrics en el Fillmore i altres llocs històrics. El grup va sorgir en l’escenari mundial amb un conjunt èpic en el festival de Woodstock en 1969, el mateix any en què va eixir el seu àlbum homònim LP Santana. En presentar el primer èxit de Top 10 de Santana, «Evil Ways», el disc va romandre en la llista d’àlbums de Billboard durant dos anys i prompte li van seguir altres dos clàssics, i els àlbums de Billboard # 1, Abraxas i Santana III.

Des d’aleshores, durant més de quaranta anys i quasi tants àlbums més tard, Santana ha venut més de 100 milions de discos i aconseguit a més de 100 milions de fanàtics en concerts a tot el món. Fins avui, Santana ha guanyat 10 Premis GRAMMY®, incloent nou per a un sol projecte, Supernatural de 1999 (que inclou Àlbum de l’Any i Enregistrament de l’Any per a «Smooth») i tres Latin GRAMMY. En 1998, el grup va ser conduït al Saló de la Fama del Rock and Roll, el lloc web del qual assenyala: «El guitarrista Carlos Santana és un dels vertaders virtuosos i llums de guia del rock».

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X