Sebastián Yatra, Luis Fonsi, Tamboret i Lola Índigo són els protagonistes del cartell de la segona edició del festival boutique de música Brilla Torrevieja. La ciutat costanera tornarà a gaudir del 24 de juliol al 12 d’agost d’actuacions repartides en quatre escenaris situats en diferents ubicacions. La presentació ha tingut lloc hui a l’ajuntament de Torrevella a càrrec del regidor de Cultura de l’ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada, i els promotors de la iniciativa, Pablo Pamies i Antonio Castillo. A més, també ha participat Enrique Alcántara, representant de Vega Fibra, un dels patrocinadors de l’esdeveniment.

Un cartell amb artistes i actuacions de primer nivell

Quant als artistes, Brilla Torrevella presenta un cartell amb actuacions de primer nivell repartides al llarg de tot el festival i dirigides a tots els públics:

• Sebastián Yatra: 24 de juliol

• Lara Taylor i Llums de Neó: 25 de juliol

• Dubbi Kids: 26 de juliol

• Blanca Pombo i La Hornet: 27 de juliol

• Ignacio Serrano: 28 de juliol

• Tamboret: 29 de juliol

• Cheti: 30 de juliol

• Pepe Bernabé: 31 de juliol

• Moguda EGB: 1 d’agost

• Follet De carrer: 2 d’agost

• Els Brincos: 3 d’agost

• Carn i ungla: 4 d’agost

• Nunatak: 5 d’agost

• Dlocos: 6 d’agost

• Luis Fonsi: 7 d’agost

• Lola Índigo: 12 d’agost

Una segona edició carregada de novetats

Després de la primera edició i el seu bon acolliment, la segona edició de Brilla Torrevella, patrocinada per Vega Fibra, Agamed i Grup Zaragoza 2012, segueix amb la seua essència de festival boutique presentant de nou un esdeveniment únic carregat de novetats. En aquesta segona edició el festival amplia la seua duració d’una a tres setmanes, abastant del 24 de juliol al 12 d’agost. A més, es presenta un format en el qual Brilla Torrevella es compon d’un 100% de música i un 90% de cultura, amb actuacions i activitats culturals repartides en diferents ubicacions repartides per tota la ciutat de Torrevella: el Parc Antonio Soria; platges de Torrevella; places emblemàtiques de la Mata i el teatre de la localitat. Aquestes localitzacions envoltades de molls i embarcadors són els espais idonis per a la celebració de tota mena d’espectacles en directe.

El regidor Antonio Quesada ha destacat la idoneïtat del format del festival i ha anunciat «enguany hem volgut traure la música al carrer i a més de l’escenari que es muntarà al parc Antonio Soria tindrem altres escenaris en altres llocs de la ciutat amb concerts gratuïts»

“L’objectiu d’aquest nou format es basa a fer partícip a tota la ciutat de l’esdeveniment Brilla Torrevella. Distribuir les activitats en diferents punts de la ciutat pot ser la millor manera de generar sinergies econòmiques. La nostra meta és aconseguir que la ciutat de Torrevella acabe sentint aquest festival com alguna cosa seu”, assegura Pablo Pamies, un dels promotors de la iniciativa.

Quant a les actuacions, una altra de les principals novetats es troba en la ubicació, ja que els concerts tindran lloc en quatre escenaris diferents. El “Principal Stage” acollirà les actuacions del colombià Sebastían Yatra, el grup Tamboret, el porto-riqueny Luis Fonsi i Lola Índigo. “Elcura stage” on actuaran Cheti, Pepe Bernabé, Moguda EGB, Follet De carrer, Els Brincos, Carn i ungla, Nunatak i Dlocos.

“Materna Stage” rebrà per la seua part a Lara Taylor i Llums de Neó, Dubbi Kids, Blanca Pombo, La Hornet i Ignacio Serrano. “Teatre Stage” serà l’espai encarregat d’albergar actuacions i monòlegs durant els dies 9,10 i 11 respectivament.

Antonio Castillo, un altre dels promotors ha afirmat que “tota aquesta àmplia oferta d’espectacles i novetats atraurà un major nombre de visitants i turistes el que suposarà un major benefici per als comerços de la localitat i voltants”.

En definitiva, la segona edició de Brilla Torrevella promet al visitant una experiència única, amb una àmplia oferta d’activitats culturals i musicals gratuïtes que permetran englobar tota la demanda d’oci familiar, cultural, musical i gastronòmica tant de la ciutat de Torrevella com de voltants. La venda d’entrades per a les actuacions del “Principal Stage” eixiran a la venda dijous que ve 12 d’abril.