Second, com tants altres artistes, han vist afectades les dates de la seua gira Anillos y Raices a causa de la situació excepcional que estem vivint en aquests dies. Hui han volgut compartir amb els seus seguidors l’agenda actualitzada amb la majoria de les cites que van patir cancel·lacions reubicades i amb algun concert més. El 6 de juny estaran a Granada, el 20 en Cintruénigo, el 26 a Valladolid, el 18 de juliol en Ponferrada, el 8 d’agost en Borja, el 12 de setembre a Màlaga, el 25 a Albacete, el 26 a Talavera de la Reina, el 2 d’octubre a Alacant, el 31 a Osca, el 27 de novembre a Saragossa i, ja en 2021, el 20 de març a Barcelona. Només queda pendent de reubicar la cita de Ciudad Real de la qual pròximament tindrem notícies.

Durant el confinament, els membres de Second estan gravant cadascun des de la seua casa algunes de les seues cançons per a després compartir-les en una playlist de YouTube. Un gest que, de moment, supleix les ganes de veure a la banda de nou sobre els escenaris.

Anillos y Raices és l’últim treball d’estudi publicat pels murcians i amb el qual estan girant per tot el territori nacional. A més, Second també va publicar a la fi del passat any la reedició de Fracciones de un segundo, disc llançat originalment fa deu anys i que els va posar en el mapa de la indústria musical amb himnes tan emblemàtics com Rincón Exquisito, Más suerte, Conocerte, Rodamos y Todas las cosas, cançons que mai fallen en els seus directes i que a més s’inclouen com a extres en aquesta reedició amb un so totalment renovat.