Aquest divendres arribarà a Alacant la segona jornada de MFest amb les actuacions de l’alacantina Yaike i la banda madrilenya Jack Bisonte. Serà, com sempre a l’Aula de Cultura de la Fundació Mediterrani a partir de les 19.30h.

Yaike
Yaike

Susana Artiaga, més coneguda com Yaike, artista, multifacètica i rapera cantautorizada, compta amb més de deu anys de trajectòria. Actualment, entregada per complet al seu projecte personal i en procés d’enregistrament del primer disc en solitari, ha realitzat importants col·laboracions amb artistes de la talla de Izal, El Kanka, María Ruiz, La Mare… I dins del mateix gènere rap, amb Subze o Hakuna Tanaka, entre altres. Aquest xou és en format rap, amb instrumentals variades i amb Neim acompanyant-la als controls.

D’altra banda, hi ha bandes amb tal magnetisme que enamoren. Que t’atrapen inexorablement i de les quals ja mai pots escapar. És el cas de Jack Bisonte, els qui a cada pas es reinventen, se superen. Són un duo el treball del qual adquireix una nova dimensió quan els veus en directe, moment en el qual el magnetisme augmenta d’una manera descomunal. Tenen dues coses imprescindibles per a triomfar, talent i treball. I una tercera que no tots els artistes aconsegueixen, màgia. Al gener van editar el seu nou EP, France Gall. Un cant que et convida a ballar sense descans i que, a més, és un merescut i clar homenatge a quatre grans dives de la música: Llana del Rei, Dua Lipa, Tracy Chapman i France Gall. De fet, ells mateixos asseguraven: “Les quatre tenen una forma molt personal de pujar-se a un escenari, i cadascuna a la seua manera, és com si cap volguera ser ací a dalt. Tenen un halo de melancolia i tristesa en cantar en moure’s; com si algú els haguera injectat tot aqueix talent en contra de la seua voluntat, i cada vegada que cantaren demanaren que algú les rescatara de la seua genialitat”.

Adquisició d’entrades, ací.