Alacant acollirà el pròxim cap de setmana unes Jornada Veganes en l’Hall de l’edifici i la plaça Sèneca, tal com ha explicat hui la regidora de Comerç i Hostaleria de l’Ajuntament d’Alacant, Lidia López, amb xarrades, concerts, activitats, showcooking i estands amb menjar vegà i botigues.

Alacant Vegan és un esdeveniment organitzat per la Regidoria de Comerç i Hostaleria en col·laboració amb Sèneca comerciants associats i Alacant Vegan , i amb aquesta iniciativa es pretén reunir en un mateix espai gent especialitzada en protecció animal, associacions veganes i animalistas, empreses de menjar vegà , roba de comerç just, cosmètica no testada en animals ,i il·lustracions.

A més està previst que es realitzen exposicions, música, classes de zumba i bodi blance, tallers, entreteniment per a xiquets – patrulla canina i grup de star wars-,i xarrades, tot des d’una perspectiva vegana/animalista que puga interessar al públic en general.

L’edil Lidia López va animar a participar de l’extens programa d’activitats veganes que s’oferiran destacant que “aquest esdeveniment s’organitza perquè el públic puga conéixer el vegetarianimso, plantejar un canvi d’estil de vida, fomentar el respecte als animals i sensibilitzar en la cura del medi ambient, al mateix temps aprofitant el flux de persones per a dinamitzar la zona comercial”.

Així mateix l’esdeveniment que se celebra el dissabte de 10 a 23 hores i el diumenge de 10 a 21 hores, comptarà amb dos espais un dins de l’Hall de l’edifici Sèneca on tindran lloc les Xarrades d’Associacions d’animals, com a “Dignitat Animal” “Animal Feels” “Anima Naturalis” AACME, sobre Veganisme social, Dieta vegana i salut, introducció a l’alimentació vegetariana, El meu món sense tòxics, Nutrició conscient, entre altres.

I en la Plaça Sèneca s’instal·larà un escenari per a concerts, classes de ball Zumba, estirament de cadenes musculars, i 30 haimes per a estands amb menjar vegà i botigues. Alacant Vegan compta amb la col·laboració de “El meu menjar Vegà”, i el Santuari d’animals associació que rescaten animals i els cuiden o els busquen llars d’acolliment.

A més els dos dies hi haurà també animació Infantil per als més xicotets, el dissabte amb la Patrulla Canina, pintacaras, tattos i el diumenge de Star Wars.