Les festes patronals d’Altea en honor al Santíssim Crist del Sagrari i de Moros i Cristians, a celebrar el tercer cap de setmana de setembre, ja tenen cartells que les representen. Serafina Buigues ha estat l’artista encarregada de realitzar el cartell del Crist i Magda junquera la creadora del cartell de Moros i Cristians. Dos joves alteanes que han recreat en les seues obres aquells aspectes de la festa que la representen i consideren dignes de perpetuar.

L’acte conduït per la jove Esther Borja, donava inici amb unes paraules de la clavaria Paqui Negre, que acompanyada pel clavari Joan Negre, era l’encarregada de presentar a l’autora del cartell del Crist, Serafina Buigues. En la seua intervenció, la clavaria tenia paraules d’agraïment per a totes aquelles, institucions, empreses i ciutadans que han col·laborat amb la Comissió de Festes perquè les pròximes festes del Crist del Sagrari siguen una realitat en poques setmanes.

L’autora del cartell de Moros i Cristians era donada a conèixer i convidada a pujar a l’escenari pel president de l’Associació de Moros i Cristians Sant Blai d’Altea, Vicent Lloret, qui reconeixia la gran vinculació familiar de Magda Junquera amb aquestes festes.