Sèries Nostrum arranca la seua tercera temporada amb una nova secció de docuseries

Sèries Nostrum arranca la seua tercera temporada amb una nova secció de docuseries

La tercera edició del Festival Internacional Sèries Nostrum ha arrancat  amb la presentació del seu cartell i algunes de les seues principals novetats.
Carlos José Navas, director del Festival; la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Alte
a, Aurora Serrat i l’edil de Comunicació i Film Office, Pere Barber, han donat a conéixer com serà aquest tercer lliurament del certamen que tindrà com a seu el Palau Altea.
Sèries Nostrum se celebrarà del 14 al 23 d’abril i com a novetat en aquesta tercera temporada
inclourà la secció Docuseries Nostrum, dedicada a les sèries documentals que es troben ara mateix en alça amb històries reals, moltes d’elles sobre el món de l’esport, com la
del patinador espanyol Javier Fernández.
El certamen seguirà oferint taules redones, xarrades, projeccions d’estrenes i clàssiques i
moltes activitats entorn al món de les sèries. A més de fer lliurament dels premis “Chicho Ibáñez Serrador a la Trajectòria”, “Llegat”, “Consciència” i “Repercussió Mediàtica”, guardons que seran anunciats més endavant.
“Un any més l’Ajuntament d’Altea aposta per aquest certamen, del qual estem molt
orgullosos. Va començar en època de pandèmia, però ja ha collit molts èxits i estem convençuts que aquesta tercera edició serà la de consolidació. Una oportunitat per a continuar promocionant Altea a nivell nacional i internacional oferint activitats i continguts únics. Voldria agrair a l’organització, a la Film Office i al departament de Cultura sutrabajo per a portar aquesta tercera temporada avance”, ha declarat Pere Barber, regidor de Comunicació.
“Altea respira cultura, i és un referent cultural des dels anys 60. Sèries Nostrum és una
aposta més per fer d’Altea aqueix focus de cultura, per posicionar-lo com a destí de cultura.
10 dies carregats d’activitats i moltes sèries, un ambiciós projecte al qual convide a tothom a conéixer, perquè qui ve repeteix”, ha declarat la regidora de Cultura, Aurora Serrat.
Entre les noves activitats d’enguany és
tá Webllas Arts, la primera web sèrie dins d’un certamen de sèries. Durant la celebració del festival es crearà una web sèrie “perquè la gent d’Altea, puga ser protagonista en primera persona de com es crea des de zero una sèrie, volem que els veïns siguen els protagonistes principals, (actors, guionistes, càmeres, etc.) Ja no són només un subjecte passiu que veurà les sèries nominades. Amb aquesta proposta passen a l’acció, a més, pensem que és un contingut molt atractiu per als estudiants
de la Facultat de Belles arts”, ha comentat Carlos Navas, director del festival.
Aquesta nova secció tindrà un dia de gestió i classe, que serà el divendres, un dia d’enregistrament i després del muntatge, l’últim dia del certamen de Sèries Nostrum es projectarà la sèrie, per a gaudi i delit de tots els participants. El taller serà impartit per Diego Serrano, creador de programes com a “Endevina qui soc…”.
Mini Sèries Nostrum tornarà a introduir als més xicotets en el món de les sèries amb
jocs, activitats i un concert amb música de les sèries infantils de hui i ahir. En aquesta
ocasió es traslladarà a la Plaça de l’Aigua. Serà el diumenge 16 d’abril.
Finalment, s’ha presentat el cartell d’aquesta nova temporada, un cartell que evoca a la
televisió d’antany, “la de sempre, però amb tocs de modernitat, una imatge retro que
està ara molt de moda”, ha comentat Navas.
Sèries Nostrum compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea a través de les seues Regidories de Cultura i Comunicació i Altea
Film Office.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X