Aquest dimecres 23 de febrer a les 20:30h arriba “WE LOVE ROCK”, un musical produït per EXTRESOUND PRODUCCIONS SLU i PLANETA FAMA, dirigit per YLLANA i Marc Álvarez en la direcció musical. Enrique Sequero és el principal actor i cantant de l’espectacle, acompanyat dels músics Gonzalo Palacios, José Miguel Martínez, Sergio González i Miguel Sempere, així com els ballarins Aniran Alegria i Cynthia d’Andrés.

We love Rock és un espectacle-concerte-tribut que parteix de la mirada d’un locutor de ràdio, on l’espectador gaudirà d’un emotiu viatge per alguns dels temes mítics que han alimentat la memòria col·lectiva de generacions i generacions d’amants de la bona música.

Un espectacle made in Yllana en el qual l’humor, la música, la diversió, la nostàlgia, la fantasia i la participació del públic, faran les delícies dels qui han dedicat bona part de la seua vida a transcendir el temps i l’espai pegats a una ràdio, a un tocadiscs o conformant la seua llista de Spotify per a compartir-la.

PREUS

Pati i Club: 30€

Llotja correguda: 27€

Amfiteatre: 24€

El dissabte 26 de febrer a les 12h de nou el Principal transforma l’Hall del Teatre en un nou espai d’exhibició on els xiquets puguen divertir-se i aprendre anglés. Arriba una nova sessió de KIDS&STORIES, en aquesta ocasió gaudirem de «SLEEPING BEAUTY» (LA BELLA DORMENT).

Un espectacle on els riures i la màgia s’uneixen a divertidísímas cançons plenes de ritme, fins i tot d’art flamenc. Gaudeix d’una sorpresa després d’una altra amb aquest conte tradicional lloc en escena de la manera més original que et pugues imaginar.

Coneix als peculiars personatges d’aquesta història i… qui sap?, igual després d’aquest conte, vols llegir molts més.

PREU: 5 €

A més, el dissabte 26 de febrer a les 20:00h el Teatre presenta “DIVA”, de la mà d’Albert Boadella, qui escriu i dirigeix aquesta obra on llança llum sobre els quals pogueren ser els últims instants de vida de María Callas.

De la mà de Manuel Coves com a director musical i la fantàstica interpretació de María-Rey-*Joly com María Callas, DIVA és un espectacle que no deixarà indiferent a ningú.

María Callas es troba en l’ocàs de la seua vida. Resideix a París allunyada de tot. La crítica es va acarnissar amb ella en les seues últimes aparicions i no ha tornat a cantar en públic. Menysprea el present mentre força al seu repetidor al fet que li acompanye en un imaginari repertori que ja no podrà realitzar. L’obliga a interpretar els seus moments més apassionats i estel·lars. És l’inici del camí cap al seu propi i misteriós final.

PREUS /  DESCOMPTES

Pati i Club: 25€ 25% +65 anys

Llotja correguda: 18€ 25% -25 anys

Amfiteatre: 12€ 50% Estudiants de Teatre (E)

30% Estudiants universitaris (O)

15% desocupats

“CAMPEONES DE LA COMEDIA” arriba al Principal aquest diumenge 27 de febrer a les 18:00h. Aquesta obra de teatre còmica compta amb la interpretació de José de Lluna, Gloria Ramos, Claudia Fesser i Alec Whaite, i està dirigida per David Ottone i produïda per JLJ e YLLANA.

Gloria i Josete s’acaben d’independitzar sota la tutela de Claudia. Davant la necessitat de trobar un treball per a poder tindre un sou amb el qual mantindre’s, Claudia els proposa que intenten dedicar-se a alguna cosa que els agrade de veritat. Ells volen ser artistes. Per a això haurien de trobar un representant. I resulta que Gloria porta temps parlant amb un a través d’una app de lligues … encara que usant una foto de Claudia sense que aquesta s’assabentara.

PREUS / DESCOMPTES

Pati i Club: 20€ 50% CARNET DISCAPACITATS

Llotja correguda: 16€

Amfiteatre: 12€

Informació i entrades en: www.teatroprincipaldealicante.com