Arriba el gran espectacle de Carlos Acosta “Evolution”, l’homenatge a Triana de Medina Azahara, “Els Fastigosos” protagonitzat per Miguel Rellán i Secun de la Rosa, i una altra nova sessió de “KIDS&STORIES”.

Aquest dijous 18 de novembre a les 20:30h, el nou espectacle d’Acosta Danza, “Evolution” arriba al Teatre Principal.
Carlos Acosta és considerat un dels més cèlebres ballarins de finals del segle XX i principis del segle XXI. En “EVOLUTION”, ens porta un programa de ballet i obres contemporànies. Des del 2020 Carlos Acosta assumeix la direcció del Birmingham Royal Ballet, una de les més importants companyies de ballet del Regne Unit.
Aquest nou programa, en el qual el mateix Acosta apareix com a convidat, inclou:
«SATORI» del trencador coreògraf cubà Raúl Reinoso; «PAYSAGE, SOUDAIN, LA NUIT» del visionari coreògraf suec Pontus Lidberg; «EMPREMTA» de la coreògrafa espanyola María Rovira, i “TWELVE”, del galardoneado coreògraf Jorge Crecis.
PREUS DESCOMPTES
Pati i Club: 36€ 20% Estudiants de dansa
Llotja correguda: 30€
Amfiteatre: 24€

Aquest divendres 19 de novembre a les 20:30h la banda Medina Azahara presenta el seu homenatge a Triana de la mà de Moon Escene AIE.
Un concert on la seua legió de fans i seguidors en tot el país podran viure una cosa única: sota una posada escena grandiosa, es podran escoltar les cançons més grans de Triana: El Llac, Obri la Porta, Una Nit d’Amor, Fills de l’Aclaparament, Lluminosa Demà, La teua Fredor… així com un ampli repàs dels èxits més importants dels més de 40 anys de carrera de Medina Azahara.
La formació ha sobreviscut gràcies als seus valors més preuats, els directes. Incansables i incombustibles, continuen bojos per la música i bojos per donar el millor d’ells.
PREUS
Pati i Club: 45€
Llotja correguda: 40€
Amfiteatre: 35€
Aquest dissabte 20 de novembre a les 20h i diumenge 21 a les 18h, Miguel Rellán i Secun de la Rosa protagonitzen “Els Fastigosos”, l’adaptació teatral de Jordi Galcerán i Jaume Buixó de l’aclamada novel·la de Santiago Lorenzo de 2018.
Octubre Produccions ens porta aquesta obra que recull tota l’aventura a través de la mirada dels dos homes, Manuel i el seu oncle. Cadascú des del seu espai van vivint junts els diferents estadis pels quals passa la vida de Manuel, separats per la distància però units en escena com si estigueren en un mateix lloc: la por inicial a perdre la llibertat i el descobriment de la felicitat de la vida solitària i precària. Tot això a través del castellà radical i inclassificable de Santiago Lorenzo, que dota a la història d’un sentit de l’humor que és, simplement, diferent al que coneixem.
PREUS DESCOMPTES
Pati i Club: 25€ 25% +65 anys.
Llotja correguda: 18€ 25% -25 anys.
Amfiteatre: 12€ 50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
Bono Teatro
15% Aturats.

Aquest dissabte 20 de novembre a les 12h el projecte del Teatre Principal que proposa un espai exclusivament dissenyat per als xicotets de la casa presenta “KIDS&STORIES: Peter Pan”, protagonitzada per David Moya.
Peter Pan és un xiquet que mai creix, odia el món dels adults i viu al País de Mai de la vida, una illa poblada per fades, pirates, sirenes, indis i els seus amics, els Xiquets Perduts. Una aventura extraordinària t’espera en el Teatre amb aquesta tendra i divertida història.
Edat recomanada de 3 a 10 anys
PREU ÚNIC 5€