Aquest divendres 26 de novembre a les 20:30h, el nou espectacle de Moon World Rècords, “Symphonic Rhapsody of Queen” arriba al Teatre Principal d’Alacant amb un espectacle completament renovat que inclou 4 grans cantants internacionals i una potent i gran banda de Rock que interpretaran els èxits més importants de l’eterna banda anglesa.

Durant més de 2 hores i mitja, els espectadors gaudiran de grans himnes de la banda, com ara «We llaure the Champions», «Under Pressure», «Ràdio Ga Ga», «Bohemian Rhapsody» o «I want to break free». El major homenatge a la banda més gran.

PREUS

Pati i Club: 48€

Llotja correguda: 43€

Amfiteatre: 38€

Aquest dissabte 27 de novembre a les 20:00h la banda Elefants torna als escenaris amb “Elefantes al Desnudo, de la companyia i productora Moon World.

Després de quasi dos anys de silenci, Elefants torna als escenaris. I ho fa amb un nou xou completament nou per a la banda, en el qual es repassen les cançons més emblemàtiques de les seues més de 25 anys de trajectòria.

Ja sabem que les lletres i melodies d’Elefants creixen en la seua interpretació en directe en els grans formats als quals estem acostumats, però és moment de conéixer com sonen en la proximitat, en un xou íntim i elegant, amb temes al nu, tal com el títol de la gira ens revela.

PREUS

Pati i Club: 25€

Llotja correguda: 22€

Amfiteatre: 18€

Aquest dissabte 27 de novembre a les 12h el projecte del Teatre Principal que proposa un espai exclusivament dissenyat per als xicotets de la casa presenta “KIDS&STORIES: The elves and the Shoemaker” d’ARENA Aprén.

Fa molt, molt de temps, vivia en un llunyà país un humil sabater. Era tan pobre, que només tenia diners per al cuir d’un parell de sabates. Però la màgia existeix… Un simpàtic sabater, i uns entremaliats duendecillos us faran cantar i ballar mentre gaudiu amb la seua història. Silenci… ja arriben! Quina sorpresa! El duendecillo eres tu!

Els xiquets gaudiran d’aquesta meravellosa obra interpretada per Jon Mitó la setmana que ve en Kids&Stories, el projecte del Teatre Principal que proposa un espai exclusivament dissenyat per als xicotets de la casa. Acompanya’ls al fet que visquen l’experiència.

Edat recomanada de 3 a 10 anys

PREU ÚNIC 5€

Aquest diumenge 28 de novembre a les 12h L.A Rock Entertainment presenta l’espectacle “I Love Rock and roll”.

“I Love Rock and roll” fa un divertit repàs en directe a la història del gènere musical que no passa de moda i que conquista a xiquets i adults. Little Devils, una de les millors bandes tribut de la nació, ens porta les seues millors interpretacions de The Beatles, AC/DC, Led Zeppelin o The Rolling Stones, entre altres.

Un espectacle familiar per a gaudir amb els més xicotets de l’amor pel rock i compartir els seus primers concerts, al mateix temps que descobreixen la història i la música de les grans bandes de la història.

PREUS

Pati i Club: 20€

Llotja correguda: 18€

Amfiteatre: 16€

El dilluns 29 de novembre a les 20:30h Sílvia Pérez Cruz presenta el seu nou projecte discogràfic “Farsa (Gènere impossible)”.

Farsa és un àlbum del primer tipus, principalment integrat per noves composicions de Sílvia creades en diàleg amb altres disciplines artístiques com el teatre, la dansa, el cinema, la poesia o la pintura.

Es va gravar durant 2019 i 2020, i respon a la inquietud de Sílvia en relació a la dualitat del que es mostra i el que realment som, per com sobreviu la fragilitat de l’interior, de l’íntim, en aquests temps en els quals la superfície és tan arrasadora, en els quals el que es veu es pot arribar a confondre amb el que s’escolta.

Aquest concert sola és una de les possibles respostes als exposat amb anterioritat, com un profund viatge cap a l’interior d’un mateix a través de la música. Sola en escena amb la seua guitarra, tractant de crear un espai íntim, cru, en blanc i negre, un diàleg directe i sense filtres amb el públic, un espai en el qual mirar a cada persona a la sala directament als ulls i compartir reflexions sobre el qual a Sílvia li agrada pensar com a llenguatge Universal: el de l’emoció.

PREUS

Pati i Club: 35€

Llotja correguda: 30€

Amfiteatre: 25€