El dijous 4 de novembre a les 20:30h Goyo Jiménez presenta “Aiguantulivinamérica 3”.
Tornen les comparacions entre la manera de vida estatunidenca i l’espanyol en un xou de comèdia que presenta el final de la trilogia de l’actor i humorista Goyo Jiménez.
“Jo tinc un somni i és que, malgrat a haver-vos fet riure ja fins a l’extenuació amb Aiguantulivinamérica 1 i Aiguantulivinamérica 2, puga ara destrossar els vostres òrgans interns per culpa de les riallades que us provoque amb Aiguantulivinamérica 3, i seguir, a més, acumulant quantitats indecents de diners com recompensa. Jo tinc un somni i és que, malgrat totes les dificultats i frustracions del moment, continuem rient junts, fins a aconseguir l’èxtasi, amb el final d’aquesta trilogia americana. Amb tots vosaltres… Aiguantulivinamérica 3.”
PREUS
Pati i Club: 25€
Llotja correguda: 22€
Amfiteatre: 20€

El dissabte 6 de novembre a les 12h una nova sessió de contes en anglés per als més xicotets: KIDS&STORIES “The Three Little Pigs”, d’ARENA APRÉN.
Una versió original interpretada per Eva Mataix on tres entremaliats cerditos, Brad Pig, Gregory Pig i Johny Pig ens faran cantar, bufar, carregar rajoles i palla, decidir camins… i gaudir de la seua aventura.
Edat recomanada d’1 a 7 anys
PREU 5€

El dissabte 6 de novembre a les 20h arriba al Teatre Principal d’Alacant “Las Criadas”, dirigida per Luis Luque. L’obra original, de 1947, és de Jean Genet i ha sigut traduïda pel dramaturg Paco Bezerra. Ana Torrent, Alicia Borrachero i Jorge Calvo presideixen el repartiment.
Les germanes Claire i Solange Lemercier són les criades d’una dama de l’alta burgesia francesa. Totes les nits inicien un pervers ritual en el qual les germanes interpreten el paper de la seua senyora i d’elles mateixes. La ràbia i l’odi de ser conscients del seu destí de criades les condueix a un fatal desenllaç.
PREUS DESCOMPTES
Pati i Club: 25€ 25% + 65 anys
Llotja correguda: 18€ 25% – 25 anys
Amfiteatre: 12€ 50% Estudiants de Teatre (ET)
30% Estudiants Universitaris (O)
Bono Teatro 15% Aturats