SEU-ET!: Circ i acrobàcies aquest divendres en el Teatre Arniches d’Alacant

SEU-ET!: Circ i acrobàcies aquest divendres en el Teatre Arniches d’Alacant

Acrobàcia Mínima és una companyia de circ alacantina que desenvolupa disciplines circenses i estan en un constant desenvolupament d’altres disciplines escèniques com la dansa i el teatre.

Aquest duo d’acrobàcia decideix fer un pas avant i dur a terme un projecte que els permeta involucrar a l’espectador en el joc que ofereix la investigació amb l’objecte i el moviment com a motor de l’acció.

Seu-et! és un espectacle de circ especialment construït per a divertir a adults i a xiquets. És una aposta clara per la innovació i l’ús de nous llenguatges de creació artística.

L’acrobàcia i els equilibris són les disciplines que podem trobar en l’escenari, generant moments de tensió i concentració en l’espectador.

Seu-et! és una invitació a participar, col·laborar i sobretot jugar, mostrant una nova forma de relació entre l’artista i l’espectador. El públic deixa de ser un mer espectador i passa a formar part del xou amb l’objectiu comú d’acompanyar l’espectacle fins al final.

D’altra banda, aquest és un espectacle d’investigació d’objectes quotidians. Amb una taula, set cadires, 14,76m de corda i un càntir, es creen des d’estructures en aparença insostenibles fins a equilibris inesperats.

Intèrprets: Elena Ludwig i David Consuegra

Direcció artística: Lucas Escobed

Direccióm tècnica acrobàtica: Jon Sádaba

Direccióm coreogràfica: Carlos Peñalver

Iluminacióm: Alberto Urios

Diseó de vestuari i escenografia: Acrobàcia Mínima

Construccióm d’escenografia: Juan Ramón Consuegra

Dia/Horaris: 14 de juny de 2019 / Divendres: 20.30 h.

Preus: 12€ adults/4€ nios/xiquetes Edat recomanada: tots els públics.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X