El divendres 5 d’octubre, en el Gran Teatre d’Elx, a les 21.00, es representa en valencià l’obra Molt de soroll per no res, la famosa tragicomèdia de Shakespeare en la qual el joc de l’amor, de sobte, es torna seriós.

Elx Cultura, en la seua labor de recolzar la promoció de la llengua valenciana, duu a terme diversos esdeveniments en valencià de diferent índole i en diferents ubicacions. Un d’aquests esdeveniments té lloc el divendres 5 d’octubre en el Gran Teatre d’Elx. Aquest dia, la companyia Teatre de l’Abast representarà l’obra Molt de soroll per no res r a les 21.00. Les entrades per a aquest espectacle tenen un preu de tan sol 6 euros i estan a la venda en instanticket i en les taquilles del Gran Teatre.

L’obra Molt de soroll per no res és l’adaptació en valencià de Molt soroll i poques nous (Much ado about Nothing en la versió original) la comèdia romàntica escrita per William Shakespeare. En Molt de soroll per no cap de bestiar, Shakespeare barreja dues històries per a posar màscares a la història principal, es tracta d’un continu joc de màscares.

El protagonista de l’obra és el joc de l’amor, un joc clàssic i tan vell com l’ésser humà. En el joc de l’amor tot és possible: el fort pot esdevenir el feble; el noble, plebeu; l’amo, criat… els papers es reparteixen i canvien com en un ball de màscares. Riurem a riallades amb les estretegias, els rumors i les enginyoses maniobres d’aquests personatges que juguen a enamorar-se. Però… què passarà quan el joc, de sobte, és torne seriós?

La companyia Teatre de l’Abast duu a terme una versió de l’obra reduïda i més dinàmica, que ens permetrà recuperar el ritme vital de l’obra mateixa. La companyia Teatre de l’Abast aposta pel teatre físic i multidisciplinari mitjançant un repertori d’obres universal. La companyia aconsegueix una posada en escena espectacular amb un elenc nombrós, obres molt visuals on els cossos dels actors tenen una gran expressivitat i on es treballen diferents disciplines aconseguint que cada obra siga única.

Enllaç de venda d’entrades: https://www.instanticket.es/description/?id=20972&site=416&b=1