El grup de rock espanyol Sidecars, actuarà dissabte que ve 7 d’agost com a últim esdeveniment de la primera edició del Festival Brilla Torrevieja. El concert tindrà lloc a l’Auditori Eres de la Sal i l’hora de començament serà les 22.00.

Sidecars  aterra a Torrevella per a presentar “Ruido de fondo”, el seu sisé treball d’estudi produït per Nigel Walker. Un nou projecte on els components del grup lliuren una intensa batalla entre l’esperança i la por, amb les ganes de viure com a combustible però sempre mirant de reüll. Un disc fet de punyades i carícies, amb cançons que peguen fort al cor de manera humana i valenta.

Aquest últim treball presumeix de ser un disc emocional, una obra humana i valenta que no d’indiferent. Juancho (veu i guitarres), Gerbass (baix) i Ruli (bateria) tornen a demostrar que el llenguatge del carrer continua sent rellevant i les guitarres un mitjà d’expressió que mai passarà de moda.

Sidecars ha col·laborat amb artistes de la talla de Dani Martín, Leiva o Rayden. En Spotify compten amb una mitjana de 660 mil oïdors al mes. I la seua “Soy fan de ti” acumula més de 21 milions de reproduccions en YouTube.

El Festival Brilla Torrevieja els rebrà per a tancar la primera edició del Festival.

Entrades a la venda en: www.brillatorrevieja.com