El Teatre Principal d’Alacant convoca novament a les companyies de la província per a fomentar la producció teatral alacantina professional.
El Teatre Principal d’Alacant, amb la finalitat del foment de la producció teatral alacantina, convoca la “VI Residència de Producció Teatral José Estruch” per a companyies de la província d’Alacant. El programa consistirà en la selecció d’un projecte teatral que tindrà lloc de residència en el Teatre Principal (Sala Nuria Espert) i s’estrenarà en el Teatre Principal al setembre de 2023 en la Temporada TARDOR- HIVERN 2023/24, dins del Festival Alacant a Escena.
Per tercer any consecutiu el Principal ha augmentat l’aportació, en aquesta edició s’atorgarà un incentiu a la producció amb un import màxim de 5.500 €. A més, l’estrena suposarà el pagament del caixet de la funció programada.
En paraules de la subdirectora María Dolores Padilla, “per tercer any consecutiu, el Principal aposta per la Residència teatral José Estruch que compleix la seua sisena edició augmentant l’aportació econòmica en 500 euros més amb una ferma aposta per la producció i els professionals alacantins. El Teatre Principal amb aquesta Residència, afavoreix l’exploració, la investigació i el desenvolupament de projectes teatrals alacantins sent el nostre Teatre el marc idoni per a això.”
La companyia o productor seleccionat podrà realitzar els assajos a la Sala Nuria Espert del Teatre Principal d’Alacant durant 8 setmanes entre els mesos de juliol, agost i setembre.
Els interessats disposen de les bases en la pàgina web del Teatre Principal www.teatroprincipaldealicante.com
Els candidats hauran d’emplenar el següent formulari per a la seua inscripció i adjuntar el projecte: https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlsdrzewr__lz8smlips1zyoperutptzccattwmheszz09qxhiw/viewform
La recepció de les sol·licituds i de les propostes s’obrirà l’endemà de la publicació d’aquestes bases i acabarà el dia 28 de febrer de 2023 a les 23:59h.