La Regidoria de Cultura d’Altea ha convocat un any més el Ral·li Fotogràfic que en 2023 celebra la seua sisena edició. Així ho han anunciat la regidora de Cultura, Aurora Serrat, i Vicent Llorenç Llorca, «El Xicon», coordinador de l’activitat. El ral·li se celebrarà els dies 12, 13 i 14 de maig.
“Aquest ral·li és un esdeveniment conegut per tots, l’any passat ja va tornar a la normalitat, després de la pandèmia, i s’ha convertit en tot un referent. Reuneix molts aficionats a la fotografia en un ambient molt bo. Voldria agrair a Vicent la seua col·laboració i implicació en l’organització, una oportunitat per a mostrar una disciplina cultural més a Altea”, ha comentat la regidora de Cultura, Aurora Serrat.
Les fotografies que participen s’hauran de prendre amb càmera fotogràfica i no podran tindre retoc ni edició. En total s’entregaran sis fotos, que s’indicaran els seus objectius en la primera sessió. Els premis sumen 800 euros dividits de la següent forma: un primer premi de 400 euros, un segon de 200 euros, el tercer dotat amb 100 euros i la millor foto del Ral·li tindrà altres 100 euros.
“A la gent li agrada molt vindre a Altea, en les últimes edicions ens hem ajuntat 50-60 persones de tota la Comunitat Valenciana i Múrcia. Per això, sempre hem volgut fer un ral·li agradable, que es puga gaudir del barri antic, de les platges… Que els participants visquen un cap de setmana diferent i gaudisquen d’Altea, del seu clima i tot el que ofereix”, ha comentat Vicent Llorenç Llorca, «El Xicon».
El ral·li comença el divendres, dia 12 de maig, a les 20 hores, amb el lliurament dels objectius als participants i es realitzarà un acte de benvinguda a la Casa de Cultura després del qual començarà el ral·li. El dissabte, 13 de maig, d’11 a 13 hores, s’entregaran les fotografies. El jurat anunciarà els guanyadors el diumenge, 14 de maig, a les 12 hores, on hi haurà una xarrada a càrrec de Toni Mulet i es podran veure les fotos participants, després d’això serà el lliurament dels premis en la pròpia Casa de Cultura.
Les places són limitades. I per a formalitzar la inscripció cal dirigir-se a: www.alteacultural.com/ralli. El preu de la inscripció és de 10 euros, fins al 7 de maig i 12 euros del 8 al 10 de maig.