El Paranimf de la UA presenta hui dimecres 17 d’octubre, a les 20 hores, “Perseguint un somni”, conferència en la qual la ballarina i coreògrafa Sol Picó proposa una xarrada íntima, com si ens parlara des del sofà de sa casa, sobre els seus 20 anys de professió: pors, dubtes, fracassos inconfessables, somnis no realitzats… Però dins va la professió.

Revelarà com i quan arriba la inspiració i que passa si aquesta no hi arriba. Refrescarà la memòria a través d’imatges suggeridores dels seus inicis i explicarà el que representa per a ella una vida dedicada a la dansa en cos i ànima: ser dona, mare i artista, un còctel explosiu que cal evitar que t’explote a les mans.

Sacrifici i diversió acompanyada d’un equip excepcional durant 20 anys, que l’han acompanyada en gires per més de 30 països i han experimentat amb ella com es viu la dansa mediterrània s Beijing, Kinshasa o París.

Hi parlarà i hi farà preguntes perquè li interessa molt què pensen els espectadors d’aquest món.

L’entrada serà per invitació que caldrà arreplegar en els punts habituals: MIC (Informació Cultural Museu Universitat d’Alacant i PIC (Informació Servei de Cultura. Baixos del Paranimf).

Sol Picó

Coreògrafa i ballarina establida a Barcelona, Sol Picó és coneixedora de la dansa clàssica, espanyola i contemporània. Tres disciplines que es poden sentir en el seu treball coreogràfic, encara que emmarcat en l’expressió més contemporània de la dansa. Va formar la seua primera companyia Danza Robadura l’any 1988, però és amb la companyia que porta el seu nom, la Sol Picó Compañía de Danza nascuda l’any 1993, amb la qual ha desenvolupat el seu segell personalíssim. Un segell que es fa notar tant pel que fa al seu llenguatge creatiu i interpretatiu com en el nom de les obres.