Sol Picó presenta hui «Perseguint un somni» al Paranimf de la UA

Sol Picó presenta hui «Perseguint un somni» al Paranimf de la UA

El Paranimf de la UA presenta hui dimecres 17 d’octubre, a les 20 hores, “Perseguint un somni”, conferència en la qual la ballarina i coreògrafa Sol Picó proposa una xarrada íntima, com si ens parlara des del sofà de sa casa, sobre els seus 20 anys de professió: pors, dubtes, fracassos inconfessables, somnis no realitzats… Però dins va la professió.

Revelarà com i quan arriba la inspiració i que passa si aquesta no hi arriba. Refrescarà la memòria a través d’imatges suggeridores dels seus inicis i explicarà el que representa per a ella una vida dedicada a la dansa en cos i ànima: ser dona, mare i artista, un còctel explosiu que cal evitar que t’explote a les mans.

Sacrifici i diversió acompanyada d’un equip excepcional durant 20 anys, que l’han acompanyada en gires per més de 30 països i han experimentat amb ella com es viu la dansa mediterrània s Beijing, Kinshasa o París.

Hi parlarà i hi farà preguntes perquè li interessa molt què pensen els espectadors d’aquest món.

L’entrada serà per invitació que caldrà arreplegar en els punts habituals: MIC (Informació Cultural Museu Universitat d’Alacant i PIC (Informació Servei de Cultura. Baixos del Paranimf).

Sol Picó

Coreògrafa i ballarina establida a Barcelona, Sol Picó és coneixedora de la dansa clàssica, espanyola i contemporània. Tres disciplines que es poden sentir en el seu treball coreogràfic, encara que emmarcat en l’expressió més contemporània de la dansa. Va formar la seua primera companyia Danza Robadura l’any 1988, però és amb la companyia que porta el seu nom, la Sol Picó Compañía de Danza nascuda l’any 1993, amb la qual ha desenvolupat el seu segell personalíssim. Un segell que es fa notar tant pel que fa al seu llenguatge creatiu i interpretatiu com en el nom de les obres.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X