L’espectacle Solo Fabiolo Glam Slam, s’emmarca en el projecte artístic de l’actor Rafael Maza. La seua passió pel clown i el teatre de gest, al costat del seu domini de la veu i la paraula, fan d’ell un creador original que conjuga diverses tècniques actorales i dóna vida a un personatge inoblidable: Fabiolo de la Mora i Leja. La cita: divendres 4 de desembre a les 20’30 h.

La comèdia està servida amb aquest peculiar i deslenguado personatge, capaç de traslladar a l’espectador al seu univers fatxenda i exclusiu amb aromes de varietés. Amb tocs d’humor àcid, intel·ligent i tendre alhora, els riures i riallades se succeeixen amb els seus selectes gags, deliciosos malabars i destil·lades imitacions que ens ofereix Fabiolo. Tot un Cabaret Premium, original de principi a fi i elaborat amb la frescor i el virtuosisme de l’actor Rafael Maza.

Solo Fabiolo Glam Eslam és un espectacle que parodia l’actualitat espanyola a través del seu protagonista, un personatge fatxenda de la set madrilenya, irreverent, deslenguado i macarra, com només els molt rics saben ser-ho i eixir airosos del repte. Si algú sap què es cou en les altes esfera i en les tertúlies de la política i la vida social, aqueix és Fabiolo i vindrà a explicar-nos-ho. Malgrat la seua insolència demencial i la seua evident falta de tacte, el personatge és capaza de ficar-se al públic en la butxaca.

Només Fabiolo Gran Eslam, és una creació de l’actor Rafael Maza i amb ell és capaç de delectar als espectadors que vulguen submergir-se en el seu humor directe, descarat i sense complicacions.

El celler que hauria de presentar el seu vi en finalitzar la representació, és Finca Collado de Salinas. Com ja ha succeït en els anteriors muntatges de Descorcha Moments Íntims d’aquest any 2020, no es realitzaran degustacions i es facilitarà informació als assistents per part d’aquest celler.

SOLO FABIOLO. GLAM ESLAM

Amb Rafa Maza

Viernes 4 de desembre 2020. 20’30 h.

Preu únic: 12 €. Aforament limitat