Ramón López, regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Orihuela, ha informat que la guanyadora del concurs de “Contes per Nadal” és la xiqueta Paula Moreno Pastor, del col·legi Sant Bartolomé, amb el conte “Somiant l’altre Nadal”.En aquesta edició s’han presentat 100 contes d’alumnes de 6é de primària dels col·legis Sant Bartolomé, Oratori Festiu, Ntra. Sra. del Pilar de la Campaneta, Oleza, Ntra. Sra. del Carmen, Andrés Manjón, Miguel Hernández i Jesús María San Agustín.

Ramón López, regidor d’Educació, acompanyat d’Antonio Zamora, director del col·legi i dels companys de la guanyadora, ha visitat el centre escolar per a traslladar en persona, i en nom de tot l’equip de la regidoria d’Educació i del jurat, a Paula Moreno Pastor la felicitació pel premi i agrair, a tots els centres escolars i molt especialment a tots els alumnes i alumnes la seua participació en aquest certamen.

Enguany es dóna la casualitat que la guanyadora de la primera edició del premi de “Contes per Nadal” fa tretze anys va ser María Tovar Villena amb “L’Estrela de Nadal” alumna del col·legi de Sant Bartolomé i que actualment es troba en el centre escolar realitzant les seues pràctiques de magisteri. “Hi ha una gran tradició d’autors en el col·legi de Sant Bartolomé pel que cal felicitar els professors per inculcar als alumnes aqueix amor per la lectura i per l’escriptura” ha expressat Ramón López, regidor d’Educació.

D’aquesta obra guanyadora s’imprimiran 3.000 exemplars que seran repartits entre els centres escolars participants en el concurs “Contes per Nadal”.