Souvenir és una revista digital gratuïta per a viatgers culturals que a manera de guia il·lustrada t’ajuda a explorar diferents ciutats a partir del seu art, història, literatura i gastronomia. Una publicació interactiva el primer volum de la qual va estar dedicat a la ciutat d’Alacant.

Els pròxims números descobriran els barris i alcaldies de la Ciutat de Mèxic.

El disseny de la revista és interactiu, la qual cosa significa que el lector haurà de lliscar pantalles i prémer botons per a descobrir el contingut. La CDMX va protagonitzar el segon volum de Souvenir en el qual van participar personatges com la cronista del Centre Històric, Ángeles González Gamio; l’escriptor i membre del Col·legi Nacional, Vicente Quirarte; el cap de cuina, Yuri de Gortari i el creador de contingut, Alan X El Mundo. Aquest volum inclou diferents articles com la història de la ciutat; guies temàtiques amb recomanacions de restaurants, llibres, llibreries i museus; un mapa interactiu, una loteria gastrochilanga amb dades curioses d’algunes garnachas icòniques i una col·lecció de memòries dels habitants de l’urbs.

Per a veure la revista, s’ha de descarregar l’app “Revista Souvenir” en Appstore i Google Play. Una vegada descarregada es pot consultar sense connexió a Internet.

El projecte va ser creat per dos apassionats de la ciutat, Karla Ceceña i Alan Rosas, els qui busquen contagiar la seua curiositat per viatjar i conéixer el lloc que habitem sense perdre la sorpresa.

Actualment treballen en el Vol. 3, que estarà dedicat al barri de Santa María la Ribera i comptarà amb un mapa interactiu il·lustrat i audioguías per a explorar la colònia com si fóra un museu. Participaran il·lustradors mexicans com Minerva GM i My Travel Toons. El volum 3 estarà disponible al març del 2020.

Enllaç per a descarregar l’app gratis: https://linktr.ee/revistasouvenir