Si fa uns mesos ens comptaven amb il·lusió la possibilitat de traslladar la celebració del festival als dies 23 i 24 d’octubre, hui ens anuncien que, a causa de la situació originada per la crisi sanitària del Covid-19, l’edició de Spring Festival 2020 es posposa als dies 28 i 29 de maig de 2021.

Spring Festival, al costat de tot l’equip de Produccions Baltimore, vol agrair la paciència i tot el suport rebut en xarxes socials durant els últims mesos. Estem davant una situació completament nova i hem lluitat fins al final per a poder portar avant el festival i compartir amb vosaltres dos dies replets de música en directe i bons moments. No obstant això, encara que enguany no celebrem Spring Festival, “volem transmetre-us un missatge de tranquil·litat i d’il·lusió”. Des de l’organització estan treballant des de ja en l’edició de 2021: artistes, recinte, sorpreses… #SpringFestival2021 serà molt especial i tornarem a gaudir junts de dos dies de primavera molt especials. En els pròxims dies revelaran el cartell d’aquesta nova edició que promet un line-up molt semblant al qual tenien planejat per a enguany. El pop, el rock i l’electrònica tornaran a sonar amb força en Spring Festival 2021.

Devolució d’abonaments

La devolució dels abonaments adquirits per a Spring Festival 2020 es realitzarà de manera automàtica per a tots a través del mateix mètode de pagament amb el qual es va fer la compra, per la qual cosa no haureu de realitzar cap gestió.