Produccions Baltimore, en conjunció amb l’Ajuntament d’Elx i amb el suport dels patrocinadors del festival, ajorna la celebració de Spring Festival Elx 2020. Amb motiu de les mesures imposades per les administracions públiques del nostre país per a lluitar contra l’avanç del Covid-19 i amb la finalitat de promoure la prevenció del contagi, el festival es trasllada al mes d’octubre, tenint lloc durant els dies 23 i 24 d’aqueix mateix mes.

Spring Festival Elx 2020 se celebrarà en el recinte que tenia previst, l’Esplanada de la Universitat Miguel Hernández, amb els seus patrocinadors principals i un 90% dels artistes confirmats fins hui. A més, en les pròximes setmanes l’organització desgranarà el llistat complet d’artistes que estaran en el festival i afegirà el que serà el cap de cartell internacional. Fins que s’anuncien aquests canvis, l’organització ha paralitzat la venda d’entrades.

Canvis i devolucions d’entrades

Una vegada reajustats els artistes i anunciada la distribució completa del cartell entre el divendres 23 i el dissabte 24 d’octubre, es permetran canvis i devolucions d’entrades.

El 90% del cartell es manté

L’organització al complet de Spring Festival Elx 2020 ha estat treballant durant aquestes setmanes per a poder garantir la seguretat i confiança dels seus assistents, en cooperació amb patrocinadors, institucions i bandes per a poder (re)confirmar el cartell que ja havia anunciat. En els pròxims dies, el festival tancarà el seu line-*up amb els artistes que faltaven per revelar i la seua corresponent distribució per dies.

Una responsabilitat compartida

Al mateix temps, des de l’organització s’insta als assistents a #SpringFestival2020 a seguir meticulosament les indicacions del Govern central, amb l’objectiu de poder tornar a la normalitat en el menor termini possible i continuar gaudint de la música en directe.