Dissabte que ve 22 de febrer de 2020 s’inaugura l’exposició Soy un tipo!, de l’artista José Cuerda. Sóc un tipus! és una mostra dedicada en exclusiva a la tipografia, titulars de periòdics i cal·ligrafies realitzades a pinzell gestual es donen la mà per a construir un univers en el qual la lletra i la paraula són els protagonistes. Ha usat l’Oda a la Tipografia de Pablo Neruda com a fil conductor en cal·ligrafies inscrites en ceràmiques, revistes i papers.

Les peces són un cant a la paraula com a element de comunicació, la lletra pren protagonisme com a element estètic. Sóc un tipus, és una cèlebre cita del gran tipògraf Frederic Goudy.

La mostra la componen, murals de ceràmica impresos amb tipografies de plom, ceràmiques escultòriques, collages, … on la lletra en totes les seues facetes construeix el discurs de José Cuerda.

L’artista, després d’estudiar a l’Escola d’Arts d’Orihuela i de Disseny de Múrcia, va ser becat en l’Institut Gaetano Ballardi. Treballa com a dissenyador des de 2002 i des de 2012 la seua obra artística, gira entorn del tema de la lletra, usant la forma dels caràcters com a element i concepte per a la construcció d’un discurs contemporani.

Inauguració: dissabte, 22 de febrer de 2020, a les 20.00 h. en ACAS (Ángel Castaño Art Space). Plaça de Sant Joan, 1. Elx. Romandrà oberta fins al 22 de març de 2020.

Horaris de Sala: Matins de dimecres a dissabtes d’11.00 a 14.00

Dijous de 16.00 a 18.00. Altres horaris amb cita prèvia