Stoller presenta el curt ‘Mesa para 3’ una impactant iniciativa per a sensibilitzar sobre l’escassetat d’aliments

Stoller presenta el curt ‘Mesa para 3’ una impactant iniciativa per a sensibilitzar sobre l’escassetat d’aliments

Stoller Europe, subsidiària europea del Grup Stoller, ha presentat el curt cinematogràfic “Mesa para 3”, una impactant iniciativa de sensibilització sobre l’escassetat d’aliments protagonitzada per Luis Zahera, Paco Tous, Nacho Guerreros, Nerea Garmendia, Luis Mottola i Alexandra Masangkay. La premiere ha tingut lloc en Panoramis Life&Business d’Alacant i ha comptat amb l’assistència de clients, proveïdors, associacions i universitats col·laboradores i equip humà de Stoller així com els actors Nacho Guerreros, Nerea Garmendia, Luis Mottola i Alexandra Masangkay.
‘Mesa per a 3’ desenvolupa la seua trama entorn a cinc amics que acudeixen a un reconegut restaurant a sopar. En arribar a l’establiment, descobreixen que la seua taula, inicialment reservada per a cinc, és només per a tres, per la qual cosa dues d’ells han de quedar-se sense sopar. Aquesta imprevista situació posa a prova l’amistat i els vincles existents dins d’aquest grup d’amics.
Durant la premiere, Maurício Andrião, general manager de Stoller Europe ha destacat que, davant aquesta problemàtica, el paper de les persones és fonamental en el futur de la humanitat “per a la noble causa d’alimentar al món i preocupar-se pel dia de demà. En les tres pròximes dècades haurem d’enfrontar-nos a un dels nostres majors reptes: l’escassetat d’aliments, on l’agricultura jugarà un paper fonamental.” A més, també ha destacat: “Aquest problema només té una solució: canviar la manera de fer les coses, la manera de tractar al nostre planeta, la manera de tractar-nos a nosaltres mateixos i la manera de cultivar la vida”.
A través del curt, Stoller cerca conscienciar sobre aquesta greu situació a la qual s’enfronta la població mundial dels cinc continents ja que els recursos són limitats, visibilitzant aquesta problemàtica en una situació tan quotidiana del dia a dia. “La clau i el paper de Stoller, a través de la tecnologia i el coneixement, és empoderar les plantes perquè siguen capaces de realitzar els fenòmens naturals de la forma més eficient possible, sense que siga necessari augmentar l’impacte ambiental. El nostre objectiu no resideix únicament en el nostre sector, sinó que volem que siga capaç d’arribar a tots i cadascun de nosaltres, perquè en 2050 continuem tenint taules per a 2, 5 i 10 bilions de persones”, destaca Maurício Andrião.
Després del visionat del curt, ha tingut lloc una taula redona en la qual han participat els actors Nerea Garmendia, Luis Mottola, Nacho Guerreros i Alexandra Masangkay, els qui han comptat la seua experiència, així com la seua visió sobre l’escassetat d’aliments i les seues conseqüències. “No som conscients del privilegi que és tindre un plat de menjar tots els dies en la taula. El que té de bo aquesta mena de projectes és que l’audiovisual serveix per a conscienciar i ajudar a reflexionar sobre aquests temes. És molt important que la societat siga conscient del que té, i del que pot arribar a perdre perquè la naturalesa s’acaba”, confessa Masangkay.
De la mateixa manera, l’actriu Nerea Garmendia també ha mostrat la seua preocupació transmetent la importància de sensibilitzar a la societat per a suscitar un canvi d’hàbits en la ciutadania “ja que no som conscients que el dia de demà, que serà molt prompte, no tindrem aliments per a tota la població. Sé que l’ésser humà s’està carregant el planeta, però no era conscient de la gravetat de la situació i crec que és fonamental que la gent ho sàpia”, assegura l’actriu.
Per a Luis Mottola, l’element principal per al canvi resideix en les persones “Des d’ací envie un missatge d’ajuda, demanant per favor que deixem de pensar tant en un mateix i tractem de posar-nos en la pell dels altres. Som una espècie que no ens estem cuidant, ni a nosaltres mateixos ni al nostre entorn”.
Per part seua, Nacho Guerreros ha expressat la dificultat d’afrontar una situació com la que ha viscut en el curt: “Crec que has de prevaldre al teu cor i ser sincer amb tu mateix a l’hora de triar qui s’asseu a sopar i qui no. Ara dit així és fàcil, però crec que la situació seria espinosa, encara que crec que no em costaria.”.
Stoller Europe, la companyia encarregada de desenvolupar ‘Mesa para tres’ és la subsidiària europea del Grup Stoller, la multinacional americana especialitzada en fisiologia vegetal, que ofereix solucions comprovades que milloren el rendiment dels cultius, tant dels xicotets agricultors com dels grans productors agrícoles, contribuint a la sostenibilitat dels seus clients.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X