La cadena de supermercats Dialprix, experts en producte fresc, ha triat enguany per a la seua campanya de Nadal a una ambaixadora d’excepció: la reconeguda xef Susi Díaz. La passió pel Mediterrani i l’aposta mútua pels productes frescos i de proximitat els ha unit per a promoure una alimentació saludable i de qualitat. Encara més de cara a l’elaboració dels menús d’aquestes festes nadalenques.

L’estrela Michelín, coneguda per la seua reeixida trajectòria professional i per la seua intervenció com a jurat en el programa Top Xef, es converteix així en la imatge de l’ensenya minorista de l’empresa Musgrave España, que a més vol premiar la fidelitat dels seus clients amb un sorteig de 8 menús per a dues persones en el restaurant La Finca de Susi Díaz.

La recomanació de Susi Diaz per a aquest Nadal és, per tant, triar productes frescos a l’hora de fer la compra. Alguna cosa que es notarà en els plats i que es té molt en compte en les llars espanyoles i que a més forma part de la tradició familiar. “Si vols triomfar aquestes festes amb un plat principal de qualitat, tria una carn selecta, sucosa i tendra. Amb Dialprix sempre encert” afirma sobre aquest tema la xef.

En aquest sentit Dialprix, conegut com el “super de la frescor”, i característic per dedicar la seua major obstinació a les seccions d’aliments frescos oferirà en els seus 102 supermercats, repartits per tot el Llevant i Canàries, productes de primera qualitat preparats i tallats al gust dels consumidors.

Per a participar en el sorteig dels 8 menús de la Finca només cal registrar qualsevol tiquet de compra superior a 20 € en www.ganacondialprix.com, del 13 de desembre al 5 de gener. El sorteig es durà a terme el 8 de gener de 2019.