Entre els dies 11 i 21 de desembre a l’IVAM CADA Alcoi tindran lloc les accions per a la producció en comunitat del projecte artístic de Ferran Gisbert titulat “Som un paisatge”, Premi Ciutat d’Alcoi de Creació i Investigació en Art Contemporàni Llançadera 2021.

Volem convidar-te a participar al taller d’art + educació “Vete a paseo, poéticas del caminar” impartit per Jesús Morate. Aquest taller està dirigit a artistes i educadors/es.

El taller és gratuït i la data única és el dissabte 11 de desembre de 10 a 13 h en el IVAM CADA Alcoi.

Podeu inscriure-vos i trobar més informació a través del següent enllaç: MailScanner has detected definite fraud in the website at «forms.gle». Do not trust this website: https://forms.gle/7WVomS5tEmyvVJdTA

La resta d’activitats programades es podeu consultar a Activitats al voltant del projecte “Som un paisatge”, de Ferran Gisbert – Ivam Cada Alcoi

Sobre el taller

Pot ser un passeig una acció creativa i estètica? Quines relacions poden establir-se entre l’art i l’educació? Com podem fer d’una activitat educativa una obra artística? En aquest taller tractarem d’explorar els límits i els vincles entre l’art i l’educació a través de l’acció de caminar.

Per a això farem una aproximació teòric-practica sobre conceptes com el cos, la memòria i el territori des de la performance, els estudis culturals i la pedagogia. Convertint, d’aquesta manera, una dinàmica educativa en una acció artística i viceversa.