Taller teòric-pràctic de tres hores de durada sobre la importància del DIBUIX en el desenvolupament de la idea, ja siga en el disseny per a la definició del concepte, tant en Fotografia, Espots, Cinema, Comic, com en qualsevol altre projecte Creatiu, Publicitari, de Disseny o Artístic.
En el desenvolupament de la idea és tan decisiva aquesta, com el seu plantejament, en això el dibuix és una cosa fonamental. 
El perfil objectiu de l’alumnat serien professionals i estudiants de màrqueting, publicitat, sociologia, art i qualsevol persona curiosa. Preu: 35€. VIPSFREAKS 5€ de descompte. Els participants hauran de portar quadern o paper de dibuix, llapis, retoladors. Aquest taller es basa en la importància del dibuix en el desenvolupament de la idea, ja siga en el disseny per a la definició del concepte, tant en fotografia com sports, cinema, còmic, o qualsevol altre projecte creatiu, publicitari, de disseny o artístic. En el desenvolupament de la idea és tan decisiva aquesta, com el seu plantejament, per això el dibuix és una cosa fonamental. Per a participar en aquest taller no és necessari tindre grans dots de dibuix, ja que s’aprendrà a plantejar la idea i es reflexionarà sobre la imatge sorgida a partir d’aquesta.
Freaks Arts Bar i Juanjo Hernández emetran un certificat d’assistència a qui el precise.
JUANJO HERNÁNDEZ
Creativo publicitari, dissenyador, il·lustrador, expert en comunicació, i artista plàstic. Diplomat en Disseny Publicitari, per l’Escola Superior de Disseny de València. Màster en Design Manager, pel Istituto Europeu di Designde Milà. Alumne d’Umberto Ecco i de Alessandro Mendini. Posseeix una experiència com a Dissenyador i Creatiu publicitari de més de 25 anys tant en empreses nacionals com internacionals, com, NOVACK, SISSOMO o el seu propi estudie MINOTAURE. Ha dirigit projectes i departaments de comunicació d’importants entitats i empreses, com, Alhambra Internacional, AIDECA, (centre tecnològic del calçat de Castella-la Manxa) o el departament de Comunicació Publicitària i Màrqueting de la cadena de Restaurants, LA MÀFIA SE SENTA A LA MESA. És professor habitual de Disseny, Processos Creatius, Comunicació Publicitària en diferents institucions com a Cambra de Comerç, Instituts Tecnològics, Centres de Disseny, Universitats, públiques i privades. Pronuncia conferències i desenvolupa seminaris sobre Creativitat Empresarial i individual en els mateixos àmbits abans indicats. Escriu articles habitualment en revistes especialitzades en disseny i Art. 


Dissabte 8, 21.00, 19.30-22.30 

https://www.facebook.com/events/604777583325014/?active_tab=about