Aquesta setmana la programació del Teatre Principal arranca el dijous 7 de novembre a les 20.30 h amb una Gala de Ballet en la qual els amants de la dansa podran gaudir d’un atractiu repertori clàssic.

El Ballet Nacional Rus de Sergey Radchenco presenta una gran Gala de ballet dividida en dues parts. L’espectacle arranca amb la peça “Romeo i Julieta” de Tchaikovsky i a continuació mostraran un recorregut per les obres més importants de compositors com Pugni, Minkus o Saint-Saens. Serà el dijous 7 de novembre a les 20.30 h.

El dissabte 9 a les 20 h, Teatre. Arriba “7 anys” l’obra basada en la pel·lícula de Netflix, una idea original de José Cabeza que dirigeix Daniel Veronese qui a més signa la versió teatral.

Cinc actors de primer nivell per a defensar aquesta producció. Miguel Rellán, Carmen Ruiz, Eloy Azorín, Juan Carlos Vellido i daniel Pérez Prada.

Tres homes i una dona es reuneixen en el loft que ocupen les seues oficines en el centre de Madrid, fora del seu horari laboral. No és una trobada festiva i, encara que els quatre es coneixen des de fa anys, tampoc és una trobada amistosa.

Els seus pitjors temors s’han complit, el fisc els ha enxampat i és qüestió d’hores que la policia entre en l’empresa a detindre als quatre. Segons els seus advocats, la millor opció, tant per a ells com per a l’empresa, és que un d’ells s’entregue i assumisca la responsabilitat dels delictes comesos, alguna cosa que li portarà a passar set anys a la presó. La solució no els sembla malament però porta un inconvenient implícit… Qui assumeix la culpa? Quin és el preu de passar quasi una dècada entre reixes?

A més aquest espectacle disposa d’Entrada Cangur. Els Xiquets et porten al Teatre!

Els xiquets realitzen un Taller de Teatre a la Sala Nuria Espert simultani a la funció “7 anys”.

Aquesta iniciativa que va desenvolupar la seua primera temporada a la primavera 2019 amb quatre tallers d’arts escèniques per a xiquets de 4 i 9 anys, i que a la tardor-hivern 2019-20 torna a la cartellera del Teatre Principal d’Alacant. Aquesta iniciativa permet que xiquets i adults gaudisquen d’una programació simultània a la Sala Nuria Espert i Sala Principal respectivament.

Entrada Cangur arranca aquesta Temporada amb un Taller de Teatre. “Llum i Teatre” és la proposta de Artescuela, amb l’actriu Ana Cayuela al capdavant. Els xiquets s’acostaran al teatre d’ombres, els seus colors i personatges de conte, les taules de llums i els maquillatges fluorescents a la Sala Nuria Espert.

El Preu de l’Entrada Cangur és de 8 € en la seua modalitat general, i de 6 € en la seua modalitat Multi (comprant dues o més entrades). Aquestes entrades estan obligatòriament vinculades a una entrada d’adult, encara que poden adquirir-se de manera independent per aquells que ja tinguen la seua entrada general i desitgen acudir acompanyats de xiquets.

El Premi Nacional de Dansa 2014 tanca la programació setmanal del Principal.

Per a acabar la setmana el Principal rep a la companyia Daniel Abreu (Premi Nacional de Dansa 2014 en la modalitat de Creació), amb una coproducció amb Teatres del Canal i el Festival Danzatac.

“La Nuesa” tracta de suggerir un passeig entre l’amor i la mort. Un home i una dona es mouen i van tocant tot. Van construint una cosa líquida, mal·leable i que dóna vertigen. Comencen per despullar-se, però no el cos, despullen les formes, i entenen la geografia d’on s’està.

La dansa de Dácil González i Daniel Abreu i la música d’Hugo Portas protagonitzen aquesta delicada peça que ha collit fantàstiques crítiques.

FITXES:

 

BALLET:

ESPECTACLE: “Romeo i Julieta- Gala de Ballet” Ballet Nacional Rus de Sergey Radchenko

 

Dijous 7 a les 20.30 h

 

PREUS:

Pati i club: 40 €

Llotja correguda: 30 €

Amfiteatre: 20 €

 

 

TEATRE:

ESPECTACLE: “7 Anys”

TALLER CANGUR: TEATRE: “Llum i Teatre”

 

Dissabte 9 de novembre a les 20 h

 

PREUS “7 ANYS”:

Pati i Butaca Club: 25 €

Llotja correguda: 18 €

Amfiteatre: 12 €

 

PREUS ENTRADA CANGUR:

General: 8 €

Multi: 6 €

 

 

DANSA:

ESPECTACLE: “La Nuesa” Companyia de Daniel Abreu, Teatres del Canal i Festival de Danzatac.

 

Diumenge 10 a les 18 h

 

PREUS:

Pati i club: 15 €

Llotja correguda: 10 €

Amfiteatre: 8 €

 

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h