Cita amb el teatre i amb una de les actrius més polivalents de la comèdia espanyola. Aquest diumenge, 29 de novembre, a les 7 de la vesprada, des de la Regidoria de Cultura conviden a gaudir de l’obra “Antes muerta que convicta” amb l’actriu Beatriz Rico.

La funció porta un ritme trepidant de gags, reflexions, imitacions, flaixos musicals i situacions absurdes que serveixen per a esmicolar amb humor la vida en parella i les seues complicacions i les eternes diferències entre homes i dones.

Aquest muntatge compta la col·laboració del còmic Salomón i de l’actriu i directora Pepa Rus.

Aquesta obra de teatre s’emmarca en el programa de les diferents activitats que la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Finestrat ha convocat per a aquesta setmana amb motiu del 25 de novembre, “Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona”, i en la qual destaquen els tallers sobre “Dona i esport” que impartiran Sandra Ortuño i Maribel Algado, dues empresàries i esportistes de Finestrat.

El teatre se celebrarà amb totes les mesures de prevenció i seguretat contra el COVID-19 (aforament limitat, distàncies de seguretat entre seients, presa de temperatura i registre de dades dels assistents). I el preu de l’entrada, 3€, anirà destinat a l’Associació Dones amb veu Marina Baixa, dedicada a l’atenció i assistència a dones víctimes de maltractament.