Aquest dimecres 13 de març les 20.30 h, segona funció de l’espectacle “A Margarita” de Carlos Be, protagonitzada per l’actriu alacantina Sara Moros, per a cent vint espectadors en l’escenari.

Sara Moros protagonitza aquest text sobre la superació de la malaltia per a cent vint espectadors sobre l’escenari.

Aquesta producció estrenada al novembre de 2018 a Madrid, és una història de superació. Un monòleg que demostra que es pot tractar un tema tan dur com el càncer amb la carícia de “l’humor, l’amor i el vitalisme”, en paraules del seu protagonista Sara Moros, que s’ha mostrat emocionada per tornar a treballar a la seua ciutat, d’on es va haver de marxar als vint-i-huit anys davant la impossibilitat de desenvolupar-se com a actriu a Alacant.

Margarita rep un regal d’aniversari inesperat: el seu metge li diagnostica un càncer terminal. La seua esperança de vida és de sis mesos i Margarita haurà d’enfrontar-se al compte arrere intentant buscar un sentit al que li queda de vida. I decideix viure i compartir amb el públic un repàs del seu passat en el qual anirem descobrint a aquesta dona, que podria ser qualsevol, i ens anirem fent amics d’ella empatizando amb el seu dolor i rient amb el seu humor, eina amb la qual s’enfronta a la seua destinació fins a recórrer a manera de diari aqueixos cent huitanta dies intensos i definitius.

 

ESPECTACLE: “A MARGARITA”

AUTORÍA: Carlos Be

ADREÇA: Sandra Dominique

REPARTO: Sara Moros

FEBRER: dimecres 13 de març a les 20,30 h

 

 

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h