La regidoria d’Educació ha organitzat la representació teatral de “Nautilus” a la Casa de Cultura dirigida als cursos de 5é i 6é de Primària a Villena amb diàlegs en Inglés i la participació de l’alumnat en la trama com a activitat lúdica per a fomentar l’aprenentatge de la llengua.

Durant el matí d’ahir divendres 3 de maig, el saló d’actes de la Casa de Cultura va exhibir tres passades de l’obra teatral “Nautilus” de la companyia “Fòrum The Company”. Una activitat gratuïta per als i les joves de la ciutat organitzada per la regidoria d’Educació qui es fa ressò de la demanda de les famílies a l’ésser l’anglés una matèria obligatòria en el currículum escolar.

Les tres passades s’han realitzat a les 9.30; 11.15 i 12.45 hores i han assistit un total de 680 alumnes i alumnes dels nou centres escolars de la nostra ciutat. Aquesta activitat va ser proposada i aprovada de bon grat pel Consell Escolar Municipal. “És important que els més xicotets tinguen accés gratuït a la cultura i que potencien una cosa tan important com l’Anglés mentre es diverteixen”, ha indicat la regidora d’Educació, Conchi Beltrán.

Aquesta activitat fomenta l’aprenentatge de la llengua anglesa per a difondre el coneixement d’un tercer idioma d’ús majoritari que facilite l’accés de les i els menors a altres cultures d’una forma lúdica. L’activitat inclou la representació teatral i l’enviament de materials i documentació didàctica als centres on s’ha treballat de forma prèvia a la recreació teatral.

Es tracta d’una activitat puntual que té una gran demanda pel que des de la regidoria d’Educació es planteja una programació planificada perquè els xiquets i xiquetes tinguen la possibilitat d’escoltar i participar activament en una obra teatral desenvolupada completament en anglés.