La regidoria de Cultura que dirigeix Dorian Gomis (PP), ha programat dues interessants propostes per a aquest últim cap de setmana d’octubre a la Casa de Cultura. L’activitat arranca hui, divendres 30, a partir de les 20.30 hores amb “Diktat”, representació teatral dóna càrrec de Col.lectiu Intermitent.

Dos germanastres de diferents pares s’enfronten amb les seues raons i vivències passades en un desacord ple d’intrigues i interessos polítics. L’obra, de Enzo Cormann, està dirigida per Juan Pastor, i interpretada per Morgan Blasco i Toni Misó, amb escenografia de Joan Sabas Pardo i música de Luis Ivars.

El dissabte dia 30, a partir de les 18.00 hores, s’ha reservat a l’espectacle de marionetes “Nube nube”, de Perifèria Teatro. Llum és un ésser màgic que viu en els núvols. Un dia un aviador s’estavella en el seu núvol i Llum s’enamora d’ell. Perquè puga tornar a casa, li entrega les seues ales, per la qual cosa Llum a partir d’aqueix moment no podrà volar de núvol en núvol i acabarà caient a la terra.

Es tracta d’un joc poètic sobre la idea de l’amor romàntic que se’ns transmet des de la més tendra infància, inspirat en el conte de “La Sireneta”.