La regidoria de Cultura de l’Alfàs, en col·laboració amb la Diputació Provincial d’Alacant, ha organitzat una vesprada de teatre infantil gratuït, aquest divendres 13 de novembre a les 18.00 hores, a càrrec de la Fàbrica de Paraules, segons ha informat el regidor de Cultura, Manuel Casado, que recorda l’aforament està limitat a 270 persones, per a garantir la salut i seguretat del públic.

Una cita cultural per a tots els públics, de la mà d’un col·lectiu artístic que treballa en l’àmbit de la narració oral, la música i la investigació teatral, la Fàbrica de Paraules, que aterra aquest divendres en l’escenari de la Casa de Cultura amb ‘Ritmes Animalescos’…. un concert de música contat o una sessió de contes cantada…. a gust del consumidor ens avisen els seus artífexs que arriben disposats a ficar-se a l’espectador en la butxaca “metafòricament parlant clar”.

Des de l’Ajuntament de l’Alfàs s’incideix, una vegada més, en les mesures anticovid adoptades en tots i cadascun dels espectacles organitzats a l’auditori del Centre Cultural. És important acudir amb temps per a evitar aglomeracions abans de la funció.

Jueves 12 de noviembre, Ayuntamiento de l’Alfàs del Pi