L’Aula de Cultura d’Alacant acull el diumenge 18 de novembre, a partir de les 12 hores, l’espectacle musical de teatre infantil Disnemania, en el qual la companyia Toy Produccions realitzarà un recorregut per moltes de les cançons més conegudes de les pel·lícules de Disney.

Espurna, Cristall, Pepón, Pluja i Sancho són 5 xics desconeguts entre si, que són reunits en un lloc misteriós per a fer-los complir una missió secreta. Després de presentar-se tots i anar coneixent-se, finalment descobreixen el vertader sentit d’aqueixa meravellosa trobada. Junts fan un recorregut per moltes de les cançons més conegudes de les pel·lícules de Disney.

Un espectacle de 80 minuts de durada ple de sentiments, humor, amor i molta música que farà traslladar-se a xicotets i majors a un món de fantasia i màgia. La cuidada posada en escena, escenografia i els vestuaris ho conformen un dels musicals infantils més vistos a Espanya en els últims anys.

Les entrades estan a la venda online en la pàgina www.giglon.com, i el mateix dia de l’espectacle també es podran adquirir en la taquilla de l’Aula de Cultura d’Alacant. El preu és de 10 euros en venda anticipada i 12 euros en taquilla el dia de l’espectacle.