La Creativa i la Casa de la Cultura organitzen, des del 23 de Desembre al 3 de gener un taller de teatre i creativitat per a xiquets i xiquetes, que es desenvoluparà en dos torns i que té la inscripció un cost de 25€.

Com en anys anteriors, la KAKV en col·laboració amb La Creativa realitzarà el programa “La xicoteta creativa”, compost per tallers intensius de teatre i creativitat, destinats a els/as més xicotets/as (xiquets/as entre 4 i 12 anys).

Treballant des de diferents eines artístiques. El teatre, la música, la dansa, les arts plàstiques es mesclen en una activitat lúdica; en un espai dividit al seu torn en diferents àrees de treball, per on passaran totes les persones participants.

El taller està dividit en 2 blocs. El bloc 1 es realitzarà els dies 23, 26 i 27 de Desembre i, el bloc 2 els dies 30 de Desembre, 2 i 3 de Gener. Hi ha un límit de 20 places per cada bloc. Cada plaça té un cost de 25€, en el qual s’inclou una entrada per a les obres de teatre infantil que es realitzaran en nadal.

Les obres que es representaran són “Dos dubtosos bandolers”, el 23 de desembre, “El viatge d’Ulisses” el 29 de desembre i el 4 de gener s’estrenarà el musical “Gerónimo Stilton”.