La Casa de la Cultura ofereix l’altra teatral amb “Segaremos ortigas con los tacones”, dirigida per Idoya Rossi, i Marcos Luis Hernando, i interpretada per Pilu Fontán, Laura Sancís, Alberto Baño i Isabel Mart, que donen vida a les protagonistes d’aquestes quatre històries aquest dissabte a les 19.30 hores.

La proposta teatral de la KAKV és atrevida i transgressora en la qual es dóna veu a la vida de quatre prostitutes de carretera en una reflexió sobre la dona, el feminisme, la prostitució i el masclisme. Aquesta obra, que es representa dins del cicle 8 Cultura i Dona, pretén encendre el debat sobre realitats quotidianes a tot arreu d’aquest món sobre la situació de la dona, des del principi bàsic que “cap prostituta naix com una ortiga a la vora d’un camí”, tal com clamen quatre dones amb les seues esperances, somnis, costums, irritacions i totes les seues cares. L’amor o la seua negació, la impotència, la tendresa, ràbia, dolor i humor en quatre històries entrellaçades per la figura del puter.

L’escenari es transforma en una cuneta a l’aire lliure, el lloc de “treball” d’aquestes prostitutes. És aqueixa carretera, rotonda, barranc o camí que des de la finestreta del nostre cotxe hem vist alguna vegada.

“Segaremos ortigas con los tacones” posa en acció i visibilitza una part de la societat que sol ser invisible, partint de la realitat d’aquestes dones i afegint un punt poètic i coreogràfic. La proposta inclou diversos punts de vista, veus que viatgen en diferents direccions, dotant a l’obra de contradiccions i girs molt interessants.

L’accés a aquesta activitat és gratuït amb butaca preasignada i les localitats poden reservar-se en la web www.kakv.com.