L’Aula de Cultura d’Alacant rep hui dijous 17 de gener a partir de les 20 hores a la companyia Teatre Epidauro, que participarà en la II Campaña de Teatre No Professional del Mediterrani amb la representació de la tragèdia “Julio Cèsar”.

La II Campaña de Teatre del Mediterrani, organitzada per la Fundació Caja Mediterráneo i la Diputació d’Alacant, té com a objectiu contribuir al desenvolupament del sector de les arts escèniques no professionals de la província d’Alacant, donant suport a la continuïtat d’aquest tipus de companyies a través d’una programació contínua i estable per als grups.

Teatre Epidauro representarà a l’Aula de Cultura d’Alacant “Juli Cèsar”, una adaptació actual de la tragèdia clàssica de William Shakespeare. L’escriptor dissecciona amb habilitat i mestratge els racons més foscos i complexos de l’ànima humana.

“Julio Cèsar” recrea l’assassinat de l’emperador romà, així com totes les ambicions fosques que van envoltar aqueixa conspiració. Partint de la cerca d’una societat més lliure i justa, es planteja la revolució per a enderrocar al tirà. Però què passa si en nom del poble es fa ús de la sang? El llibertador es despulla de la seua vestimenta de revolucionari per a adoptar l’hàbit del tirà. Teatre Epidauro presentarà la seua visió, des d’un prisma contemporani, d’aquest joc d’ambicions.

La II Campaña de Teatre del Mediterrani consta de dos tipus d’actuacions, per a adults i infantils. Les actuacions per a adults tindran lloc tots els dijous a partir de les 20.00 hores: L’entrada per a tots els espectacles és de 6 euros i es poden adquirir en www.entradasatualcance.com i en la taquilla de l’Aula de Cultura.