Aquest divendres 24 a les 20:30h la companyia La Sogorb, guanyadora de la IV Residència de Producció Teatral José Estruch, ens presenta l’estrena absoluta de l’obra “El Manual de la Señora de la Limpieza” de Begoña Tena. El Manual de la Señora de la Limpiezaés un decàleg de regles per a suportar el treball de viure per a treballar.

Susi és una netejadora de mitjana edat la millor amiga de la qual és l’enemic a batre: “Hakima és el dimoni. La competència deslleial. És del grup de les marroquines. Se senten en la part posterior de l’autobús, són les que rebenten els preus”.

La nostra Senyora de la Neteja condueix a l’espectador amb el seu incontestable sentit comú de classe obrera i les seues cites de Schopenhauer a una situació incòmoda: davant de l’espill. El Manual ens trau el cap a l’abisme entre el «nosaltres» i l'»ells», sense oferir solucions maniquees ni tenyir de buenismo unes relacions transitades per la por, la ràbia, i, abans de res, les ganes de viure.

PREUS

Pati i Club: 15€

Llotja correguda: 12€

Amfiteatre: 10€

DESCOMPTES

25% +65 anys

25% – 25 anys

50% Estudiants de Teatre (ET)

30% Estudiants Universitaris (O)

15% Aturats (D)

Aquest dissabte 25 a les 20:00h el Teatre Principal celebra el seu 174 aniversari amb una excepcional Gala Lírica.

Ainhoa Arteta, la soprano amb la qual comptava aquesta Gala, es troba convalescent per problemes de salut i serà substituïda per la soprano russa Viktoria Yastrebova, que ha cantat en els teatres més prestigiosos del món.

Entre les veus masculines es troba la del baix Manuel Fuentes, qui ha sigut guardonat en el Concurs Tenor Viñas 2020 i en el concurs Internacional de Canto Alfredo Kraus 2019.

El mestre Francisco Maestre, director de l’Orquestra de Joves de la Província d’Alacant, qui ha dirigit orquestres a Roma, Turquia, Xile o Sant Petersburg entre altres, s’encarrega de dirigir a l’Orquestra Simfònica de la Regió de Múrcia en aquest aniversari.

PREUS

Pati i Club: 45€

Llotja correguda: 35€

Amfiteatre: 25€

Aquest diumenge 26 a les 18:00h gaudirem de l’obra “El Sueño de la Razón” d’Antonio Buero Vallejo.

L’acció es desenvolupa, temporalment, en les últimes setmanes de residència de Francisco de Goya a Madrid just abans d’acte exiliar-se a França i fixar la seua residència definitiva a Bordeus, desembre 1823.

Són temps ombrívols per a Goya. Vell i pessimista, és assetjat per les seues pors, obsessions, fantasies grotesques i contradiccions vitals de les quals la seua dona Leocadia és punt de mira. Goya escapa a través de la seua pintura més fosca, “les Pintures Negres”, plasmada en les parets de la seua “Cinquena del Sord”, dels seus propis fantasmes i de la pressió absolutista, cruel, repressiva i asfixiant de Ferran VII que persegueix els simpatitzants de la Il·lustració: els liberals com ell.

PREUS

Pati i Club: 20€

Llotja correguda: 15€

Amfiteatre: 10€

DESCOMPTES

25% +65 anys

25% – 25 anys

50% Estudiants de Teatre (ET)

30% Estudiants Universitaris (O)

Bono Teatro

Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com