L’Aula de Cultura d’Alacant rep hui diumenge 4 de novembre, a partir de les 12 hores, a la companyia Microteatro de Epidauro que representara l’obra de teatre per a tota la família “El ratón Damián i el bosque del rock”.

Microteatro de Epidauro proposa representacions de xicotet format que estan tenint un magnífic acolliment per part del públic. La companyia presenta en aquesta obra una rondalla per a tota la família, que divertirà a ritme de rock, jazz i blues en directe. Una història sobre la diversitat familiar que posa en valor la tolerància i el respecte per la naturalesa a través dels seus personatges i la seua música.

En aquest cas, la història gira entorn Damián, un xicotet ratoncito que sap valer-se per si solament i que viu en el més recòndit d’un gran bosc ple d’animals i plantes. Damián cerca el seu menjar, es prepara el seu llit i fuig de depredadors. Però a Damián el que li encantaria de debò és tenir una família com els altres animals.

Un bon dia es troba amb la gata Victoria, una curiosa gata vegetariana que no menja ratolins. En comptes d’açò, Victoria li ajudarà a cercar una família adoptiva, en una aventura que no serà gens fàcil. Finalment, es troben amb dos animals amb molt ritme, Lucía la serp i l’ànec Jack, que els ajudaran en la cerca d’una família per a Damián.

La representació de “El ratón Damián i el bosque del rock” s’emmarca dins de la II Campanya de Teatre del Mediterrani, organitzada per la Fundació Caja Mediterráneo i la Diputació d’Alacant, que té com a objectiu contribuir al desenvolupament del sector de les arts escèniques no professionals de la província d’Alacant, recolzant la continuïtat d’aquest tipus de companyies a través d’una programació contínua i estable per als grups.